Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Травня, 2023 р., 08:35
Вітаю усіх із чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки!
17 Травня, 2023 р., 16:27
У межах реалізації проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за сприяння Світового банку, з метою організації виконання функцій у сфері соціального захисту Вільшанська селищна територіальна громада отримала меблі для облаштування робочих місць спеціалістів відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради.
17 Травня, 2023 р., 15:37
Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання селищної ради, відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради.
16 Травня, 2023 р., 16:51
На мікрорайоні Олешки введено в дію ще один насос, що дало змогу забезпечити водопостачання на належному рівні;
12 Травня, 2023 р., 14:52
Материнство – це подвиг. Мати – це найголовніша людина у житті кожного з нас, адже все починається з мами. Мама – це безмежна, безкорисна любов, яка має початок, але не має кінця. Тільки мама любить тебе таким, який ти є, з усіма твоїми недоліками та перевагами. Любить тебе просто за те, що ти є. Бути матір`ю – це бути підтримкою, опорою і захистом своїй дитині.
12 Травня, 2023 р., 14:51
Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання селищної ради, 12 травня 2023 року відбулося засідання постійної комісій селищної ради з питань бюджету, фінансів, інвестиційної діяльності та приватизації. Порядком денним засідання комісії передбачався розгляд питань:
10 Травня, 2023 р., 16:01
09 травня 2023 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь завідувач служби у справах дітей Виконавчого комітету селищної ради Наталія Ярута, головний спеціаліст Сектору освіти селищної ради Михайло Мотас, головний спеціаліст відділу соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради Олена Михайлова, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Валентина Галунга, завідувач відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Валентина Балєва, начальник відділу юридичного забезпечення та управління персоналом виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Наталя Драганова, інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області Вікторія Шевченко та п¢ятеро запрошених.
08 Травня, 2023 р., 14:44
08 травня 2023 року в населених пунктах громади пройшли заходи з нагоди Дня пам`яті та примирення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь