Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Червня, 2023 р., 13:41
Національний банк України разм із Кіберполіцією розпочали Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай
13 Червня, 2023 р., 15:35
13.06.2023 року відбулася нарада головного спеціаліста відділу обслуговування громадян № 10 (Сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Наталії Арістархової з працівниками відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради.
13 Червня, 2023 р., 15:30
13 червня 2023 року відбулися спільне засідання постійних комісій селищної ради та позачергова сорок друга сесія селищної ради восьмого скликання. У роботі засідання та позачергової сесії взяло участь 16 депутатів. Порядком денним спільного засідання постійних комісій селищної ради та позачергової сесії передбачалося 9 питань та питання Різне.
13 Червня, 2023 р., 15:28
12 червня 2023 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь 9 членів комісії та двоє запрошених.
12 Червня, 2023 р., 11:51
В ході формування спроможної мережі медичних закладів в Україні, з метою покращення надаваних медичних послуг Комунальним некомерційним підприємством «Вільшанська лікарня» Вільшанської селищної ради отримано від Міністерства охорони здоров’я України перший набір медичного обладнання та витратні матеріали до нього на суму 229,0 тис.грн., зокрема, до переліку ввійшли:
09 Червня, 2023 р., 15:30
Вільшанська селищна рада організовує збір гуманітарної допомоги для жителів Херсонської області, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Людям, які постраждали, потрібні: бутильована вода, чистий одяг та продукти харчування довготривалого зберігання.
09 Червня, 2023 р., 15:08
  Традиційно під час літніх канікул на базі Вільшанської селищної бібліотеки філії для дітей, в рамках літньої дитячої акції «Бібліотечне літо юного українця» запрацював безкоштовний кінозал «Подорож до країни Мультляндії».
08 Червня, 2023 р., 13:44
Відділ «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради інформує, що у зв`язку з відмовою Голованівського  відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Голованівському районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) у забезпеченні бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та іншою документацією, необхідною для проведення державної реєстрації актів цивільного стану, спеціаліст відділу «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради Щеглова К.З. станом на 08.06.2023 року не має можливості здійснювати державну реєстрацію актів цивільного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь