Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Пенсійний фонд України інформує

08 Червня, 2022 р., 11:24
Уже понад рік українці у випадку непрацездатності отримують лікарняні в електронній формі. Але бувають випадки, коли роботодавець не має змоги оперативно отримати дані з Електронного реєстру листків непрацездатності (далі – Реєстр). Як у такому випадку працівнику швидко отримати виплати за лікарняним?
06 Травня, 2022 р., 13:37
У квітні 2022 року змінено умови призначення пенсії у разі втрати годувальника.
02 Травня, 2022 р., 09:49
Після відновлення роботи Електронного реєстру листків непрацездатності, доступ до якого призупинився на початку війни, деякі електронні лікарняні залишилися у статусі “закритий” попри вичерпання строків переходу до статусу “готовий до оплати”. Що роботи в такому випадку роботодавцю? Коли розпочинати виплату лікарняних?
02 Травня, 2022 р., 09:49
До сервісних центрів Пенсійного фонду України досить часто звертаються пенсіонери зі скаргою, що вони отримали пенсію у меншому, ніж у минулому місяці, розмірі. Чому таке трапляється? Однією з причин зменшення розміру пенсії є відрахування з пенсії за виконавчими документами державних або приватних виконавців.
28 Квітня, 2022 р., 08:49
Щочетверга у головному управлінні за номером “гарячої” лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів.
28 Квітня, 2022 р., 08:47
До сервісних центрів Пенсійного фонду України досить часто звертаються пенсіонери зі скаргою, що вони отримали пенсію у меншому, ніж у минулому місяці, розмірі. Чому таке трапляється? Однією з причин зменшення розміру пенсії є відрахування з пенсії за виконавчими документами державних або приватних виконавців.
18 Квітня, 2022 р., 11:13
Якщо ви ще не встигли скористатися онлайн сервісом “е-трудова” – зробіть це зараз, щоб зменшити ризики, пов’язані з втратою чи пошкодженням паперових документів під час воєнних дій на території України. Даною послугою вже скористалися майже 43 тисячі мешканців області.
13 Квітня, 2022 р., 15:48
Законом № 2121 від 15.03.2022 “Про внесення змін до деяких законів України щодо уточнення норм, що регулюють питання визначення категорій осіб, які визнаються ветеранами війни та членами сімей загиблих Захисників і захисниць України, та надання їм соціальних гарантій” внесено зміни до двох законів (зміни набрали чинності з 21 березня 2022 року):
12 Квітня, 2022 р., 09:53
Щороку Пенсійний фонду України з 01 квітня без додаткових звернень осіб проводить перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам, які станом на 1 березня 2022 року набули право на зазначений перерахунок. Пенсію перерахують тим пенсіонерам, які працюють, і кому пенсія була призначена або вже перерахована два роки тому і більше. Таких пенсіонерів в Кіровоградській області налічується понад 20 тисяч осіб.
09 Лютого, 2022 р., 09:38
З 07.02.2022, задля створення комфортних умов для реалізації громадянами конституційного права на звернення, в головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області запроваджено роботу телефонів “гарячої лінії” з використанням мобільного телефонного зв’язку від операторів “Київстар” та “Vodafone Україна”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь