Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Пенсійний фонд України інформує

27 Жовтня, 2021 р., 15:02
У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області щодня діє пряма телефонна «гаряча» лінія. Звертатися за телефоном
21 Жовтня, 2021 р., 13:43
Коментар надає Олена Пархоменко, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області: “Своєчасне повідомлення про зміни у персональних даних застрахованих осіб та доброчесне звітування страхувальників за своїх працівників дозволить громадянам вчасно отримати електронний листок непрацездатності та виплати від роботодавця та Фонду соціального страхування”.
30 Вересня, 2021 р., 15:39
З метою підвищення соціального захисту найбільш вразливих верств населення, з 1 жовтня 2021 року відповідно до постанови КМУ від 16 вересня 2020 року № 849 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат для окремих категорій осіб у 2021 році та в подальшому” встановлено щомісячну компенсаційну виплату в розмірі до 400 грн.
27 Вересня, 2021 р., 14:31
У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області щодня діє пряма телефонна «гаряча» лінія. Отримати детальні роз’яснення, консультативну допомогу ви можете за телефоном: (0522) 33-04-41.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь