Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Березня, 2024 р., 15:50
На черговому засіданні виконавчого комітету Вільшанської селищної ради у ході роботи було розглянуто 29 різнопланових питань. Після детального обговорення членами виконавчого комітету з усіх питань порядку денного було прийнято відповідні рішення, зокрема:
08 Березня, 2024 р., 12:48
Щиро вітаємо усіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє, з професійним святом – Днем землевпорядника!
08 Березня, 2024 р., 09:53
Міжнародний жіночий день, що відзначається щорічно 8 березня, є важливим святом для жінок по всьому світу. Це свято присвячене ролі жінок в суспільстві та їхнім досягненням у боротьбі за рівність та права. На сьогоднішній день в Україні воно не скасовано. Хоча Законопроект про його скасування перебуває на розгляді в комітеті Верховної Ради України. Натомість депутати пропонують відзначати День української жінки – 25 лютого у день народження Лесі Українки.
08 Березня, 2024 р., 09:48
Традиційно щорічно 9 та 10 березня проходять шевченківські дні, приурочені до дня народження і смерті Тараса Григоровича Шевченка, коли Україна і світ вшановують його пам`ять.
06 Березня, 2024 р., 16:34
Сьогодні, 06 березня 2024 року, в залі засідань селищної ради відбулася церемонія вручення державної нагороди, якою відзначено  посмертно загиблого захисника із с. Мала Вільшанка Бучилу Сергія Григоровича. 
01 Березня, 2024 р., 11:13
29 лютого 2024 року у смт Голованівськ відбулася інформаційна сесія за участі Міністра аграрної політики та продовольства Сольського Миколи Тарасовича, народного депутата Верховної Ради України Кузбита Юрія Миколайовича, начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Райковича Андрія Павловича, заступника начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Миколаєнка Юрія Івановича, представників органів виконавчої влади, Голованівської районної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування та сільгоспвиробників.
27 Лютого, 2024 р., 14:20
27 лютого 2024 року жителі Вільшанської селищної територіальної громади віддали шану та провели в останню путь загиблого земляка, уродженця с. Калмазове, військовослужбовця – Вадима Сергійовича Чикрижова.
23 Лютого, 2024 р., 15:40
24 лютого 2022 року назавжди змінило життя і долю українців. Цей день став для нас точкою відліку болю, горя, трагедій, страху, втрат та розлуки. День, який розділив життя на «до» і «після», і дав чітко зрозуміти, що так, як було «до» уже не буде, а «після» не завжди і не для кожного може настати.
22 Лютого, 2024 р., 11:37
Захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, під час виконання бойового завдання, внаслідок мінометного обстрілу, від отриманих поранень 18 лютого 2024 року загинув солдат, уродженець с. Калмазове Чикрижов Вадим Сергійович.
22 Лютого, 2024 р., 11:09
Вільшанський селищний голова Микола Павлович Паранчевський, депутатський корпус, працівники та члени Виконавчого комітету селищної ради висловлюють найщиріші співчуття головному спеціалісту відділу земельних відносин Виконавчого комітету селищної ради, колезі Крачковській Наталії Василівні з приводу непоправної втрати, смерті батька – Пилявського Василя Даниловича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь