Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Березня, 2022 р., 14:38
Кіровоградською обласною воєнною адміністрацією прийнято розпорядження від 16 березня 2022 року за № 155-р, яким дозволено підприємствам торгівлі, які мають ліцензію на право торгівлі алкогольними напоями, здійснювати продаж пива та слабоалкогольних напоїв із вмістом спирту до 5%.
22 Березня, 2022 р., 14:28
Поки вся країна протистоїть російським окупантам, деякі громадяни продовжують чинити злочини та випалюють рослинність.
22 Березня, 2022 р., 14:26
У зв’язку із набуттям чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність», Кримінальний кодекс України також набув певних змін. Таким чином, КК України доповнено ст. 111-1. «Колабораційна діяльність».
21 Березня, 2022 р., 10:12
Сьогодні 78 річниця звільнення Вільшанщини від фашистських нацистів і ми вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.
21 Березня, 2022 р., 09:36
На засіданні виконавчого комітету селищної ради були розглянуті питання щодо надання  матеріальної допомоги на поховання, проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів та інші нагальні питання щодо забезпечення діяльності громади.
17 Березня, 2022 р., 14:49
З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, постановляю:
15 Березня, 2022 р., 16:11
У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану спрощено порядок перетинання державного кордону України дітьми та супроводжуючими їх особами.
15 Березня, 2022 р., 10:36
Найближчим часом очікується потепління, прийде справжня весна та розквітнуть перші весняні квіти. Рослини, які цвітуть навесні, завжди привертають до себе увагу своєю красою і тим, що це перші розквітлі рослини після довгої зими. Підсніжник складчастий, підсніжник звичайний (білосніжний), сон-трава, шафран сітчастий, цибуля ведмежа, вовчі ягоди пахучі, тюльпан дібровний, проліски, горицвіт весняний, конвалія – це не повний перелік первоцвітів, що зустрічаються на території громади. Всі ці рослини знаходяться на межі зникнення,  більшість з них занесені до Червоної книги України.
15 Березня, 2022 р., 09:25
«Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, за погодженням Кіровоградської обласної військової адміністрації, відновлюється освітній процес. Заклади освіти мають організувати навчання за дистанційною формою. Необхідно врахувати чинники безпеки учнів та педагогів, особливості діяльності кожної школи в умовах військового стану»,- зазначила Ельза Лещенко, очільниця департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації.
15 Березня, 2022 р., 09:24
Прийом та розміщення біженців з міст, які постраждали від війни, селищною громадою здійснюється від першого дня вторгнення. Здебільшого вони розташовуються у школах та дитсадках, де можна заночувати, пожити якийсь час і навіть дізнатися, куди податися далі на більш тривалий період для проживання. Одні — залишаються у населених пунктах громади, а інші — лише зупиняються на ночівлю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь