Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Грудня, 2022 р., 09:05
Селищний голова Паранчевський Микола Павлович, депутатський корпус, працівники та члени Виконавчого комітету селищної ради висловлюють найщиріші співчуття колезі, головному спеціалісту Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради з приводу непоправної втрати, смерті батька – Риженка Анатолія Олександровича.
11 Грудня, 2022 р., 11:57
12 грудня 2022 року, з 12.00 години до 14.00 години, у приміщені селищної  ради в рамках Програми "Грошової підтримки домогосподарств, які на безоплатній основі надали прихисток Внутрішньо переміщеним особам (ВПО)",  представники Червоного Хреста України здійснюватимуть оформлення грошової допомоги для пільгових категорій жителів громади: особи віком 60+; особи з інвалідністю, діти з інвалідністю; багатодітні сім’ї та категорія годуючої матері (дитина до 2 років, при наявності свідоцтва про народження дитини).
09 Грудня, 2022 р., 09:49
13 грудня 2022 року, з 09.00 до 14.00 години, у смт Вільшанка, вул. Центральна, 40 (адміністративне приміщення Вільшанської селищної ради) представник Добровеличківського відділення ПриватБанку здійснюватиме прийом громадян.
08 Грудня, 2022 р., 16:33
Сьогодні до нашої громади завітали представники незалежної міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів»  (фр. Medecins sans frontiers, MSF) . Дана міжнародна організація проводить безкоштовні консультації та медичні огляди, надає психологічну допомогу та при наявності потрібні лікарські препарати внутрішньо-переміщеним особам.
08 Грудня, 2022 р., 16:32
07 грудня 2022 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського з старостами старостинських округів, працівниками відділу земельних відносин Виконавчого комітету селищної ради, Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради відбулася чергова нарада з питання щодо стану надходження до бюджету громади податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються фізичними особами за результатами річного декларування та земельного податку.
07 Грудня, 2022 р., 12:07
Платники податків, які набули можливість виконання одного із податкових обов’язків (реєстрація податкових накладних, подання звітності, сплата невиконаного податкового зобов’язання та ін.) та не подали у строки, встановлені пунктами  3 та 4 розділу ІІ Порядку, заяви у довільній формі та відповідних документів (копії документів), що підтверджують неможливість виконання податкового обов’язку, передбаченого Податковим кодексом України або іншим законодавством, контроль за виконанням якого покладено на контролюючі органи або щодо яких контролюючий орган прийняв вмотивоване рішення щодо можливості своєчасного виконання таким платником податків свого податкового обов’язку, вважаються такими, що мають можливість своєчасно виконати податкові обов’язки у терміни, визначені Податковим кодексом України або іншим законодавством, контроль за виконанням якого покладено на контролюючі органи (пункт 7 розділу ІІ Порядку).
07 Грудня, 2022 р., 12:06
За результатами розгляду питань внесено зміни до програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2022 рік,  а саме: збільшено фінансування заходів для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких загинули або померли внаслідок проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил на сході України, а також дітей, що проживають в складних життєвих обставинах.
07 Грудня, 2022 р., 09:31
06 грудня 2022 року для школярів 6-11класів Добрянської гімназії Вільшанської селищної ради в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» завідувачем служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Наталією Ярутою, прокурором Вільшанського відділу Голованівської окружної прокуратури Аліною Дем'яновою, завідувачем сектору «Вільшанське бюро правової допомоги» Анастасією Повар та інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області Вікторією Шевченко проведено правопросвітницький захід на тему: «Попередження насильства в сім'ї». Працівники установ порушили актуальне в сучасному українському суспільстві питання подолання і профілактики проявів насильства щодо дітей у сім’ї.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь