Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Грудня, 2022 р., 14:38
3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, або як ще його називають День людей з обмеженими фізичними можливостями, який встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року, що закликала держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя суспільства.
02 Грудня, 2022 р., 14:37
Збройними Силами України звільнено м. Херсон та значну частину Херсонської області. Процес деокупації Херсонщини триває.
01 Грудня, 2022 р., 08:55
Ваша сумлінна повсякденна робота, спрямована на утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку, захисту прав і свобод людини.
30 Листопада, 2022 р., 15:37
Власники житла, які прихистили переселенців, можуть оформити компенсацію за листопад місяць 2022 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану».
30 Листопада, 2022 р., 15:29
30 листопада під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка за участю начальника Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариси Кірової відбулася нарада з керівниками установ та закладів бюджетної сфери Вільшанської селищної територіальної громади.
30 Листопада, 2022 р., 08:45
Селищний голова Паранчевський Микола Павлович, депутатський корпус, працівники та члени Виконавчого комітету селищної ради висловлюють найщиріші співчуття колезі, старості Вівсяниківського старостинського округу Коробаню Юрію Васильовичу з приводу непоправної втрати, смерті  батька – Коробаня Василя Кузьмича.
29 Листопада, 2022 р., 09:03
Селищний голова Паранчевський Микола Павлович, депутатський корпус та працівники Виконавчого комітету селищної ради висловлюють співчуття директору Вільшанського ліцею селищної ради Добровій Оксані Іванівні з приводу передчасної смерті чоловіка – Доброва Василя Григоровича. У цей скорботний день поділяємо гіркий біль втрати і щиро співчуваємо родині та близьким. Нехай світла пам'ять про померлого назавжди залишиться в серцях близьких і знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.
28 Листопада, 2022 р., 15:00
З нагоди Всесвітнього дня дитини у Вільшанському ліцеї селищної ради для учнів 11-х класів завідувачем служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Наталією Ярутою, завідувачем сектору Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар спільно з інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського районного відділення поліції ГУНП в Кіровоградській області Вікторією Шевченко організовано правопросвітницький захід на тему: «Знай свої права». Даний захід спрямований на формування та сприяння підвищенню в підростаючого покоління необхідних знань, умінь і навичок, ставлень і ціннісних орієнтацій, необхідних молоді для ефективного соціального функціонування, реалізації їх життєвих цілей і завдань щодо захисту своїх прав, гарантованих Конвенцією ООН про права дитини, декларацією про права дитини та іншими нормативно-правовими актами. Під час заходу з учнями проведено ряд правових вікторин та конкурсів з правових питань, наприкінці команди отримали заохочувальні сертифікати учасника даного заходу.   Просвітницькі та профілактичні заходи відбуваються по всіх закладах освіти громади. Так, 21 вересня поточного року для учнів 5-11 класів Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка Вільшанської селищної ради завідувачем служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Наталією Ярутою, інспектором з ювенальної превенції  сектору превенції Голованівського районного відділення поліції ГУНП в Кіровоградській області Вікторією Шевченко та головним інспектором ГУ ДСНС України Голованівського району Кіровоградської області Андрієм Шаповаловим проведено роз(яснювальну роботу, спрямовану на ознайомлення учнів з алгоритмом дій на випадок знаходження вибухонебезпечного пристрою. Також проведені профілактичні бесіди з метою профілактики правопорушень та формування здорового способу життя в учнів та здійснено індивідуальну бесіду з учнем даного навчального закладу, схильним до правопорушень.
28 Листопада, 2022 р., 10:31
29 листопада 2022 року, орієнтовно з 09.30 до 14.00 години, у смт Вільшанка, вул. Центральна, 40 (адміністративне приміщення Вільшанської селищної ради) представник Добровеличківського відділення ПриватБанку здійснюватиме прийом громадян. Першочергово обслуговуватимуться жителі сіл.
28 Листопада, 2022 р., 10:28
З 18:00 год. 28 листопада 2022 року до 18:00 год. 29 листопада 2022 року не буде водопостачання по вулицях 1 Травня, Третя Сотня, Димитрова, Медична, на частинах вулиць Центральна та Миру у зв`язку з ліквідацією пориву магістральної труби по вул. Третя Сотня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь