Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2022 р., 15:10
З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи відбулася зустріч працівників закладів культури з патріотом, очевидцем та учасником подій Революції  Гідності Дмитром Степаненком, який поділився спогадами про події тих років. Було багато питань та відповідей. Всі присутні дійшли висновку, що  після бурхливих подій на Майдані кожен українець вже не той, ким був раніше, адже зміни відбулися у кожному із нас: у наших думках, душах, серцях.
21 Листопада, 2022 р., 15:00
Сьогодні 21 листопада 2022 року у Вільшанській селищній публічній бібліотеці імені Лідії Горячко відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення знакової для українців дати - Дня Гідності та Свободи. Це офіційне свято, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.
21 Листопада, 2022 р., 08:40
Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади та наші гості!
18 Листопада, 2022 р., 14:48
Сільське господарство - важлива галузь, яка безпосередньо впливає на економічну ситуацію в країні. Україна - держава, багата ресурсами і людьми, саме тому День працівника сільського господарства в Україні заснували в 1993 році за указом президента Леоніда Кравчука.
18 Листопада, 2022 р., 14:34
18 листопада 2022 року відбулася тридцять четверта сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання.
18 Листопада, 2022 р., 13:21
Голованівський РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго" повідомляє про те, що  у листопаді 2022 р. будуть проводитись планові роботи з тимчасовим відключенням споживачів, а саме:
18 Листопада, 2022 р., 13:09
            Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування витягу про місце проживання у застосунку «Дія». До цього послуга була доступною лише на Єдиному порталі державних послуг «Дія».
18 Листопада, 2022 р., 09:20
17 листопада 2022 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь завідувач служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Ярута Н., завідувач Сектору освіти Вільшанської селищної ради Драндалуш В., директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Галунга В., начальник відділу юридичного забезпечення та управління персоналом Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Драганова Н., інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області Шевченко В., завідувач відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Балєва В. та двоє запрошених.
17 Листопада, 2022 р., 09:18
22 листопада 2022 року з 09.30 до 14.00 години у смт Вільшанка, вул. Центральна, 40 (адміністративне приміщення Вільшанської селищної ради) представник Добровеличківського відділення ПриватБанку здійснюватиме прийом громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь