Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Вересня, 2022 р., 11:12
                   НАЙМЕНУВАННЯ
15 Вересня, 2022 р., 15:51
Відповідно до повноважень, визначених статтею 13 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, Міністерство економіки України повідомляє.
15 Вересня, 2022 р., 10:11
 «У схваленому Урядом проєкті Держбюджету-2023 врахована важлива пропозиція Асоціації міст України – ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців буде й надалі надходити до місцевих бюджетів. Дякуємо Міністерству фінансів України за співпрацю та розуміння місцевого самоврядування. Адже цей ресурс, що орієнтовно складе 54,4 млрд грн, критично важливий для усіх українських громад під час воєнного стану, особливо для розташованих у прифронтових зонах, оскільки є буквально єдиним джерелом фінансування життєво важливих послуг їх мешканцям. Громадам у тилових зонах ці кошти дозволять підтримувати переселенців та допомагати захисникам України», - заявив Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.
14 Вересня, 2022 р., 16:44
14 вересня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету. У ході засідання членами виконавчого комітету схвалено рішення щодо внесення змін до бюджету, яким передбачене спрямування коштів на своєчасну і в повному обсязі оплату першочергових видатків установ та закладів освіти, культури, соціального захисту, фізичної культури і спорту. Доповідач, начальник Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариса Кірова розповіла про реальні можливості бюджету та закликала всіх присутніх виважено і раціонально використовувати фінансовий ресурс, який передбачений у кошторисах закладів та установ.
14 Вересня, 2022 р., 16:41
Питання декларування доходів громадян тримається на постійному контролі.
13 Вересня, 2022 р., 14:25
Для прямої й єдиної взаємодії держави та агровиробників 12 серпня 2022 року Міністерство аграрної політики та продовольства України запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації для всіх українських аграріїв.
13 Вересня, 2022 р., 14:15
Доводимо до відома виробникам сільськогосподарської продукції, що постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року № 918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції. Бюджетні кошти надаються для надання підтримки за такими напрямами:
13 Вересня, 2022 р., 13:52
Щодня селищний голова Микола Паранчевський проводить з керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету та виконавчих органів селищної ради, за участю заступників голови, апаратну нараду на якій предметно обговорюється план роботи на поточний день та нагальні питання, які потребують особистого втручання.
13 Вересня, 2022 р., 13:49
Сьогодні, 13 вересня 2022 року громада Вільшанщини провела в останню путь захисника, Героя, 34-річного Поліщука Радіона Володимировича.
13 Вересня, 2022 р., 09:56
13 вересня 2022 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь завідувач служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Ярута Н.М., головний спеціаліст Сектору освіти Вільшанської селищної ради Мотас М.І., директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Галунга В.Д., завідувач відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Балєва В.Д., головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та управління персоналом Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Владова С.В., інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області Шевченко В.С., та двоє запрошених: патронатний вихователь Швець С.Д. та громадянка Ч.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь