Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Вересня, 2022 р., 16:48
27 вересня 2022 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь завідувач служби у справах дітей Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Ярута Н.М., головний спеціаліст Сектору освіти Вільшанської селищної ради Мотас М.І., завідувач відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Балєва В.Д., начальник відділу юридичного забезпечення та управління персоналом Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Драганова Н.О., інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області Шевченко В.С., головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вільшанської селищної ради Нездвецька С.С., та двоє запрошених: староста Йосипівського старостинського округу Миколюк В.М. та громадянка Б.
26 Вересня, 2022 р., 16:16
Професійне свято працівників дошкільних установ щороку відзначається 27 вересня. Проте частина закладів дошкільної освіти за традицією відзначають День вихователя кожної останньої неділі вересня. День вихователя в Україні почали відзначати в 2011 році, після того як Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 13 квітня 2011 року № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року», а також після резолюції I Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти.
26 Вересня, 2022 р., 16:14
Вже за кілька тижнів розпочнеться опалювальний період.
26 Вересня, 2022 р., 16:10
З метою недопущення закриття Вільшанського відділення АТ КБ «Приват Банк» додатково було підготовлено лист-звернення до начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича та Президента України Володимира Зеленського з проханням у сприянні та вжитті заходів для продовження функціонування Вільшанського відділення ПриватБанку.  
23 Вересня, 2022 р., 15:45
Розпорядження начальника Голованівської районної військової адміністрації від 20.09.2022 року за номером 107-р визнано таким, що втратило чинність.
23 Вересня, 2022 р., 15:09
У підрозділах Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області відновлено роботу онлайн-сервісу «Електронна черга». До нього підключено Управління та 24 територіальні підрозділи.
23 Вересня, 2022 р., 13:24
                   НАЙМЕНУВАННЯ
23 Вересня, 2022 р., 13:22
Сьогодні, 23 вересня 2022 року в апаратній нараді у селищного голови Паранчевського М.П. з керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету селищної ради, виконавчих органів селищної ради, за участю заступників селищного голови, прийняла участь головний лікар КНП «Вільшанський ЦПМСД» селищної ради Нездвецька С.С., яка поінформувала про рівень захворюваності на COVID-19 на території Вільшанської селищної територіальної громади.
22 Вересня, 2022 р., 10:12
В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави! Саме тому, з 1 липня Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь