Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Вересня, 2022 р., 15:01
В переддень відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана селищний голова Микола Паранчевський зустрівся з представниками сільських осередків ветеранської організації громади та її очільницею Валентиною Тодоровою та з активними жителями сіл поважного віку. Микола Паранчевський привітав присутніх із святами, побажав  здоров`я, довголіття, миру і злагоди в їхніх сім`ях та в нашій Україні.
30 Вересня, 2022 р., 15:00
Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 Україна 1 жовтня відзначає і День ветерана.
30 Вересня, 2022 р., 09:19
Діти – це наше майбутнє. Ми їх опікуємо, вчимо доброти, любові, поваги до оточуючих, стараємося, аби вони виросли гідними громадянами України. А хто вчить цього дітей, які волею долі залишилися без батьківського піклування? Адже вони ще навіть не вступили в доросле життя, а вже пізнали всю гіркоту втрати самого дорогого в житті – батьківської любові.
30 Вересня, 2022 р., 08:30
Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.
29 Вересня, 2022 р., 09:22
Сьогодні, з 29 вересня до 14:00 год. 30 вересня поточного року не буде водопостачання по вулицям Центральна, Миру, Героїв Небесної Сотні, Гоголя, Ватутіна в зв`язку з поривом.
29 Вересня, 2022 р., 08:30
Бабин Яр - одне з всесвітньо відомих місць трагедій, які стали символом Голокосту, урочище на північно-західній околиці Києва. За два дні 29 та 30 вересня 1941-го року за офіційними історичними свідченнями там розстріляли майже 34 тисячі євреїв. З інших джерел лише за 5 днів нацисти розстріляли там майже 150 тисяч українських євреїв. Це були не лише жителі Києва, а і біженці з окупованих українських регіонів, що прибули до міста у надії на порятунок.
28 Вересня, 2022 р., 16:45
За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення.
28 Вересня, 2022 р., 16:33
Сьогодні, 28 вересня 2022 року селищний голова Микола Паранчевський провів нараду з старостами старостинських округів, працівниками відділу земельних ресурсів Виконавчого комітету селищної ради, Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради, за участю посадових осіб податкової інспекції, на якій обговорено питання: «Про стан надходження до бюджету громади податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються фізичними особами за результатами річного декларування та земельного податку».
28 Вересня, 2022 р., 14:55
Статтею 242 Цивільного кодексу України встановлено, що батьки (усиновлювачі) є законними представниками малолітніх та неповнолітніх дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь