Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2024 р., 11:50
29 січня в Україні відзначають пам`ять Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави.
26 Січня, 2024 р., 15:19
27 січня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших нацистських таборів смерті – Аушвіц-Біркенау. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала знищення народів і груп, які нацисти вважали загрозою або неповноцінними. Близько 1,5 мільйона з них були з території сучасної України.
26 Січня, 2024 р., 15:15
26 січня 2024 року відбулася п`ятдесят перша сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 14 депутатів селищної ради, тому відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.
25 Січня, 2024 р., 10:27
На Кіровоградщині на загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зареєструвалось вже 1252 спортивні команди. Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.
24 Січня, 2024 р., 17:04
Досить поширеною у громадах та містах нашої країни є ініціатива придбання дронів, автомобілів, тепловізорів чи інших потрібних речей та засобів для потреб військовослужбовців Збройних Сил України за власні кошти, зібрані від працівників установ державних чи комунальних форм власності.
23 Січня, 2024 р., 16:07
Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання селищної ради, відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради.
23 Січня, 2024 р., 11:50
Медійний супровід проєкту триває на: Телеграм-каналі: https://t.me/scl_kirovohradregion  Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/scl.kirovohradregion  Інстраграм-сторінці: https://www.instagram.com/scl.kirovohradregion/  ТікТок-сторінці: https://www.tiktok.com/@scl.kirovohradregion Отримати актуальну інформацію щодо проєкту, ознайомитися з тренувальним процесом, особистими історіями учасників та команд, вболівати за команди можна саме ТУТ
23 Січня, 2024 р., 08:46
На прохання АТ «Укрпошта» інформуємо, що у відділенні поштового зв`язку № 26600 АТ «Укрпошта» можна:
22 Січня, 2024 р., 15:07
22 січня ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. З нагоди знаменної для країни дати у селищі Вільшанка відбулося покладання квітів до Алеї пам`яті загиблих воїнів АТО та Дошки пам`яті загиблим воїнам-землякам «Честь і Слава Героям України». Хвилиною мовчання вшановано пам`ять всіх, хто виборював свободу, незалежність, територіальну цілісність нашої держави.
22 Січня, 2024 р., 08:47
Щиро вітаю вас зі святом – Днем Соборності України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь