Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Січня, 2024 р., 09:45
Жителі нашої Вільшанської громади не втомлюються підтримувати наших захисників на фронті та приближати нашу ПЕРЕМОГУ, за що, як знак вдячності від військових, до Вільшанської селищної ради надходять Подяки.
04 Січня, 2024 р., 11:54
Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов`язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, внаслідок танкового обстрілу біля с. Кліщіївка Бахмутського району Донецької області загинув житель с. Калмазове 1974 року народження, військовослужбовець, Антосєв Андрій Олександрович.
29 Грудня, 2023 р., 10:12
Минає 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, черговий рік боротьби нашого українського народу за власну свободу, територіальну цілісність країни та її незалежність. 2023 рік був складний, сповнений болем, втратами, розчаруваннями, але водночас сповнений мужністю, стійкістю, хоробрістю, надією і вірою.
29 Грудня, 2023 р., 10:10
Педагогічні працівники Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості Вільшанської селищної ради як ніхто інший знають, яка важлива роль у вихованні учнів, розширенні й поглибленні їхніх знань, розвитку творчих здібностей належить спеціально організованій навчально-виховній роботі у позанавчальний час. Водночас правильно організований навчально-виховний процес може дати не лише знання та розвиток, а й масу задоволення, щирі емоції, нові знайомства, подорожі, мотивацію, а інколи навіть і нагороди.
27 Грудня, 2023 р., 15:51
Мобільність, швидкість у прийнятті рішень та високий рівень самоорганізації наших військових дозволяють проводити успішні бойові завдання. Для їх виконання важлива технічна допомога Збройним Силам України та іншим збройним формуванням, яку соціально відповідальний бізнес та волонтери надають на фронт.
26 Грудня, 2023 р., 16:14
Нещодавно, 5 грудня українці відзначали Міжнародний день волонтера та 14 грудня вшановували пам`ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Для українців ці дві дати мають особливе значення і є приводом для того, щоб вкотре сказати цим людям дякую – за патріотизм, самопожертву, відданість своєму народові, адже зусилля цих людей допомогли змінити хід історії та врятувати не одну тисячу життів безневинного цивільного населення.
26 Грудня, 2023 р., 09:30
   13 грудня 2023 року між благодійною організацією “Energy Act for Ukraine” та Українською асоціацією районних та обласних рад підписаний Меморандум, який закладає основу співпраці з метою зміцнення енергетичної незалежності об’єктів критичної інфраструктури в Україні та залучення до цієї сфери органів місцевого самоврядування.
25 Грудня, 2023 р., 09:52
Сьогодні, 22 грудня 2023 року, відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослава Мельника. На порядок денний було винесено три основних питання та питання «Різне».
25 Грудня, 2023 р., 09:48
22 грудня 2023 року відбулася п`ятдесята сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 19 депутатів селищної ради, тому відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.
22 Грудня, 2023 р., 13:49
Щиро і сердечно вітаємо Вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і дитинство, і сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим! Одне з найсвітліших свят в році – це народження Христа. З ним ми пов’язуємо віру, надію і любов.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь