Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

31 Липня, 2023 р., 14:44
Хочете професійно навчитися водити авто та використовувати право водіння заробляючи на цьому? Водій транспортного засобу – одна з численних професій, попит на яку постійно зростає. Щоб стати висококваліфікованим фахівцем, слід оволодіти не лише правилами дорожнього руху, а й досконало володіти прийомами керування транспортним засобом.
31 Липня, 2023 р., 14:43
Про алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога», дій в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру, надання першої домедичної допомоги собі та оточуючим розповідатимуть на короткострокових курсах цільового призначення за навчальною програмою «Цивільний захист населення в умовах воєнного стану».
31 Липня, 2023 р., 14:42
Перебуваєте у пошуку роботи? Готові долучитися до крутої команди та стати частиною головної пошти країни? Поспішайте! Для вас є вакансії листонош (поштарів) та кур’єрів. Роботодавці пропонують майже 7 тис. грн заробітної плати.
31 Липня, 2023 р., 14:41
Роботодавці Кіровоградщини виявили потребу у дорожніх робітниках. Працівників візьмуть на роботі без досвіду роботи. Заробітна плата – до 10 тисяч гривень. 
31 Липня, 2023 р., 14:40
Ви творча людина та цікавитесь сферою ІТ? Для вас розробили курси цільового призначення за навчальною програмою «Комп’ютерна графіка та вебдизайн». Цей курс підійде для тих, хто хоче розвинути в собі дизайнерське бачення і креативність та освоїти комп’ютерні програми для дизайнера.
31 Липня, 2023 р., 14:39
У Кіровоградській службі зайнятості стартує інформаційна кампанія приурочена до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначають 30 липня.
30 Червня, 2023 р., 12:02
Нагадаємо, що громадяни, які втратили роботу у зв’язку із змінами в організації виробництва та праці, мають право на достроковий вихід на пенсію (ст. 49 Закону України “Про зайнятість населення”). Процедурні питання реалізації такого права врегульовані Порядком реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 446.
30 Червня, 2023 р., 12:01
Нагадаємо, що в попередньому матеріалі з питань працевлаштування осіб з інвалідністю (розміщений на нашій сторінці у Фейсбук 19 червня 2023 року http://surl.li/igwmd)  йшла мова про необхідність звітування перед відповідними державними органами про працевлаштування цієї категорії громадян. Було зазначено, що, серед іншого, необхідно подавати до Державної служби зайнятості форму звітності № 3-ПН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь