Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

19 Квітня, 2024 р., 09:14
Роботодавцям, які за направленням філії обласного центру зайнятості працевлаштовують зареєстрованих безробітних (що перебувають у такому статусі понад 6 місяців), компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, але не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску.
19 Квітня, 2024 р., 09:13
Ви роботодавець та влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу, яка отримала статус після 24 лютого 2022 року?
19 Квітня, 2024 р., 09:11
При працевлаштуванні особи з інвалідністю (яка перебуває в статусі зареєстрованого безробітного понад 1 місяць) за направленням філії обласного центру зайнятості роботодавцю компенсуються 50% фактичних витрат на оплату праці таких осіб.
19 Квітня, 2024 р., 09:10
Насамперед нагадаємо, що за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) роботодавець не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії зобов’язаний подавати до центру зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії) за формою № 3-ПН.
04 Квітня, 2024 р., 10:50
Пунктом 3-3 прикінцевих положень Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» визначено, що під час дії воєнного стану максимальний розмір допомоги по безробіттю не може перевищувати розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня календарного року.
04 Квітня, 2024 р., 10:49
Насамперед нагадаємо, що Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893.
04 Квітня, 2024 р., 10:48
На початку зазначимо, що наразі одночасно діють дві форми звітності з питань надання посередницьких послуг з працевлаштування:
04 Квітня, 2024 р., 10:48
Якщо в процесі трудових відносин працевлаштована особа перебуває у відпустці без збереження заробітної плати, то компенсація за ці дні роботодавцю не надається.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь