Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

22 Червня, 2023 р., 11:36
«Особливості роботи на підприємствах в умовах воєнного стану» – курси, що пропонує Державна служба зайнятості тим, кого цікавить сфера трудових відносин і особливості їх організації у період воєнного стану.
22 Червня, 2023 р., 11:34
У вас як у платників податків виникають питання по застосуванню реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)?
22 Червня, 2023 р., 11:30
Напрями витрат, покриття яких відбувається за рахунок мікрогрантів, визначені у пункті 5 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року                      № 738 (із змінами).
22 Червня, 2023 р., 11:28
1 червня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 19 травня 2023 року № 540, якою внесені зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” (далі – Порядок).
20 Червня, 2023 р., 11:27
Для отримання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця роботодавець протягом двох місяців з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного подає до центру зайнятості (розташованого за місцем провадження господарської діяльності) лише заяву про надання компенсації (за встановленою формою).
20 Червня, 2023 р., 11:26
Нагадаємо, що питання надання мікрогрантів врегульовані Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (із змінами, далі - Порядок).
20 Червня, 2023 р., 11:25
Насамперед нагадаємо, що однією з категорій громадян, які мають право на отримання ваучера, є особи, звільнені з військової служби після участі у проведенні антитерористичної операції, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф  у Донецькій та Луганській областях, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України. Ваучер для цих осіб надається до досягнення ними встановленого статтею 26 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" пенсійного віку та за умови звернення за ним протягом трьох років з дня звільнення. Це врегульовано пунктом 3 частини 1 статті 30 Закону України “Про зайнятість населення”.
20 Червня, 2023 р., 11:24
Так, може, якщо кондитер належить до категорії громадян, яким може бути виданий ваучер.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь