Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівський районний сектор №4 Філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області

23 Червня, 2023 р., 11:16
Днями, в приміщенні Голованівського районного сектору №4 філії Центру пробації в Кіровоградській області  з підобліковими особами було проведено просвітницьку лекцію  з нагоди  Дня Конституції України.
10 Травня, 2023 р., 16:04
Днями, в приміщенні Голованівського районного сектору №4 філії Центру пробації в Кіровоградській області  відбулась  робоча зустріч  начальника сектору   Ігоря  Кобізюка  та волонтера пробації лікаря нарколога - психіатра КНП «Вільшанська лікарня» Олександра Кудлюка.
18 Квітня, 2023 р., 13:47
Днями, начальник Голованівського  районного сектору № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області   Ігор Кобізюк провів робочу зустріч з працівниками СПД №1 (смт.Вільшанка) Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградської області, а саме: начальником СПД капітаном поліції Володимиром Вільчинським та старшим дільничним офіцером поліції старший лейтенантом поліції Євгенієм Троянським.
13 Березня, 2023 р., 09:38
              Днями, персонал Голованівського  районного сектору № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області  долучився до відзначення Шевченківських  днів та  разом з суб’єктами пробації відвідали виставку на базі Вільшанської селищної Публічної бібліотеки, присвячену 209-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Присутні ознайомилися із сторінками життя Тараса Шевченка, добірками поезій, у яких Великий Кобзар оспівував первинні людські цінності: любов і вірність, материнську долю, дружбу, відданість рідній землі і народові – те, без чого неможливо уявити життя.
07 Лютого, 2023 р., 13:26
03 лютого 2023 року у Голованівському  районному секторі № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області провідним інспектором сектору  Оксаною Степаненко було проведено інформаційно - виховний захід із суб’єктами пробації  на тему « Правила поведінки у громадських місцях».
12 Січня, 2023 р., 14:45
У системі засобів виправлення і ресоціалізації засуджених важливе місце займає соціально - виховна робота. Така робота спрямована на формування  та закріплення прагнення до заняття суспільно-корисною діяльністю, сумлінного ставлення до праці, дотримання вимог законів та інших прийнятних у суспільстві правил поведінки, підвищення їх загальноосвітнього та культурного рівнів.            
15 Грудня, 2022 р., 09:46
            Днями,  з метою сприяння подоланню тютюнової пандемії і зниженню шкідливого впливу тютюнопаління на здоров’я населення, начальником Голованівського районного сектору філії Центру пробації в Кіровоградській області Ігорем  Кобізюком для суб’єктів пробації було проведено  інформаційну годину на тему: «Заборона куріння в громадських місцях».         Начальник  сектору, насамперед, розповів, про місця, де забороняється курити тютюнові вироби, а також електронні сигарети і кальяни. «У спеціально відведених для куріння місцях розміщується наочна інформація, яка складається із відповідного графічного знака та тексту такого змісту: «Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров'ю!», - зазначив Ігор Кобізюк.
08 Листопада, 2022 р., 08:44
Днями, напередодні відзначення 300 – річчя від Дня народження найвідомішого у світі українського філософа Григорія Сковороди у Вільшанській центральній публічній бібліотеці з персоналом та клієнтами пробації Голованівського районного сектору №4 проведено тематичні години спілкування щодо творчої та культурно-громадської діяльності Григорія Сковороди.
17 Жовтня, 2022 р., 09:15
12 жовтня 2022 року у Голованівському  районному секторі № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області провідним інспектором  Оксаною Степаненко було проведено правопросвітницький захід із підобліковими  особами  на тему «Роль  пробації в житті  правопорушника».
08 Вересня, 2022 р., 11:34
      06 вересня 2022 року на базі Вільшанського бюро безоплатної правової допомоги представником бюро Анастасією Повар спільно з провідним інспектором  Голованівського  районного сектору № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області Оксаною Степаненко було організовано правопросвітницький захід з клієнтами  пробації,  які є особами пенсійного віку на тему  «Особливості виплати  пенсії  в умовах воєнного стану».     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь