Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівський районний сектор №4 Філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області

07 Грудня, 2021 р., 13:05
Днями, в рамках Всеукраїнської Кампанії «16 днів проти насильства»,  начальником  Голованівського районного сектору №4 філії Центру пробації в Кіровоградській області Ігорем Кобізюком  спільно із начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар провели профілактичний захід серед клієнтів пробації на тему «Насильству немає виправдання!».
18 Листопада, 2021 р., 14:12
Днями,  працівниками Голованівського  районного сектору №4  філії Центру пробації в Кіровоградській області спільно з лікарем – наркологом КНП» Вільшанська лікарня» Олександром  Кудлюком, який також є волонтером пробації,  проведено профілактичний захід на тему «Алкоголь та його наслідки».               Алкоголь – це отрута, яка найбільше вражає головний мозок. Особливо згубно алкоголь діє на організм підлітка, в якого ще не завершився процес формування деяких відділів головного мозку, а також й інших важливих органів: серця, легень, шлунка, печінки, нирок.
18 Жовтня, 2021 р., 10:04
           Днями,  провідним інспектором Голованівського районного сектору №4 філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській  області Юлією Жебровською спільно з начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар проведено правопросвітницький захід із засудженими на тему: “Способи захисту прав та свобод людини і громадянина”.
14 Вересня, 2021 р., 13:19
Днями, начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар спільно з провідним інспектором Голованівського районного сектору №4  Юлією Жебровською  з учнями 11 класу Вільшанського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів провели  інформаційний захід на тему: «Права дітей. Захист прав та інтересів дитини».
18 Серпня, 2021 р., 08:43
12 серпня, провідним інспектором Голованівського районного сектору №4 філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Юлією Жебровською проведено робочу зустріч з волонтером пробації Олександром Кудлюком, який в свій час виявив бажання бути волонтером пробації та відігравати досить важливу роль у житті суспільства, особливо в житті тих, хто вступив в конфлікт з законом.
15 Липня, 2021 р., 08:21
    Відсутність паспорта часто породжує для засуджених осіб низку соціальних проблем і, як наслідок, позбавляє їх можливості реалізувати свої конституційні права та перешкоджає успішній соціалізації.
18 Червня, 2021 р., 20:44
Днями,  начальником Вільшанського бюро правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасією Повар спільно з провідним інспектором Вільшанського районного сектору Юлією Жебровською проведено захід  для учнів 10 класу Вільшанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів до Дня Конституції  на тему «Свято Конституції України – свято гідності»
18 Червня, 2021 р., 20:43
Буває так, що у житті людини «щось пішло не так» і вона вчинила злочин. Безперечно, вона повинна понести покарання. Покарання призначається судом не для того, щоб зруйнувати життя людини, а для того, щоб відновити справедливість і створити умови, за яких така людина не буде вчиняти злочини.
07 Травня, 2021 р., 11:09
05 травня  2021 року в приміщенні Вільшанського районного сектору  було проведено профілактичний захід із засудженими на тему: «Почуття у нашому житті».
16 Квітня, 2021 р., 14:27
16 квітня 2021 року, провідним інспектором Вільшанського районного сектору пробації   Юлією Жебровською  проведено індивідуально-виховні бесіди із клієнтами пробації на тему: «Методи подолання алкогольної залежності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь