Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівський районний сектор №4 Філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області

09 Серпня, 2022 р., 09:49
05 серпня 2022 року у Голованівському  районному секторі № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області провідним інспектором  Оксаною Степаненко було проведено правопросвітницький захід із підобліковими особами на тему «Заборона паління в громадських місцях».
11 Липня, 2022 р., 09:40
              06 липня 2022 року у Голованівському  районному секторі № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області провідним інспектором  Оксаною Степаненко спільно з представником Вільшанського бюро безоплатної правової допомоги Анастасією Повар було проведено правопросвітницький захід із підобліковими особами на тему «Правослухняна поведінка і правова соціалізація».
03 Червня, 2022 р., 13:40
01 червня 2022 року,  працівниками Голованівського районного сектору № 4 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській  області з особами, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі проведено бесіду профілактичного характеру «Шкідливий вплив наркотичних речовин на організм людини».
19 Травня, 2022 р., 10:02
18 травня,  на базі Вільшанського бюро безоплатної правової допомоги,  представником бюро Анастасією Повар спільно з провідним інспектором  Голованівського  районного сектору № 4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області Оксаною Степаненко було організовано правопросвітницький захід з підобліковими особами на тему «Права і свободи громадян в умовах воєнного стану».
15 Квітня, 2022 р., 14:01
              Одним із принципів надання безоплатної правової допомоги є її доступність для всіх осіб, які мають право на її отримання. Аби правом на безоплатну правову допомогу могли скористатись особи, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, створено консультаційні  пункти доступу до безоплатної правової допомоги.               Саме з цією метою, незважаючи на воєнний стан в країні,  працівниками Голованівського  районного сектору №4  філії  «Центру пробації» в Кіровоградській  області спільно з представником бюро правової допомоги Анастасією Повар,  днями відповідно до графіку роботи консультаційного пункту було організовано консультування осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.              Клієнтам пробації було роз’яснено законні шляхи вирішення різноманітних життєвих проблем та надано правові консультації з актуальних питань, які їх цікавили.                                                         Захід  відбувся відповідно до графіку роботи консультаційного  пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Голованівського районного сектору №4 філії  «Центру  пробації» в Кіровоградській  області.             Завдяки проведеній роботі, ми прагнемо зменшити рівень злочинності серед підоблікових, розширити їх правову свідомість та донести вагомість наслідків за скоєння протиправних діянь, щоб заздалегідь уникнути ситуацій, які можуть пагубно вплинути на життя кожного та суспільства в цілому», -  зазначив  начальник Голованівського  районного сектору  №4 Ігор Кобізюк.
18 Лютого, 2022 р., 11:15
Днями, під час чергової реєстрації засуджених, начальником Голованівського районного сектору №4 філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області підполковником внутрішньої служби Ігорем Кобізюком із засудженими проведено тематичний захід на тему : «Самоповага та самовпевненість».
19 Січня, 2022 р., 10:17
            17 січня 2022 року  в приміщення СПД №1 (смт.Вільшанка) відбулась  робоча зустріч  начальника Голованівського районного сектору №4  філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області  підполковника внутрішньої служби  Ігоря  Кобізюка та начальника  СПД №1 смт. Вільшанка Голованівського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області  капітана поліції  Володимира Вільчинського.
07 Грудня, 2021 р., 13:05
Днями, в рамках Всеукраїнської Кампанії «16 днів проти насильства»,  начальником  Голованівського районного сектору №4 філії Центру пробації в Кіровоградській області Ігорем Кобізюком  спільно із начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар провели профілактичний захід серед клієнтів пробації на тему «Насильству немає виправдання!».
18 Листопада, 2021 р., 14:12
Днями,  працівниками Голованівського  районного сектору №4  філії Центру пробації в Кіровоградській області спільно з лікарем – наркологом КНП» Вільшанська лікарня» Олександром  Кудлюком, який також є волонтером пробації,  проведено профілактичний захід на тему «Алкоголь та його наслідки».               Алкоголь – це отрута, яка найбільше вражає головний мозок. Особливо згубно алкоголь діє на організм підлітка, в якого ще не завершився процес формування деяких відділів головного мозку, а також й інших важливих органів: серця, легень, шлунка, печінки, нирок.
18 Жовтня, 2021 р., 10:04
           Днями,  провідним інспектором Голованівського районного сектору №4 філії державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській  області Юлією Жебровською спільно з начальником Вільшанського бюро правової допомоги Анастасією Повар проведено правопросвітницький захід із засудженими на тему: “Способи захисту прав та свобод людини і громадянина”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь