Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Грудня, 2021 р., 09:32
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика! Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від вас залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Від вашого професіоналізму та сумління залежить наше стабільне життя та якість нашого побуту. Адже щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.
21 Грудня, 2021 р., 13:38
21 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь 7 членів комісії та 4 запрошених.
21 Грудня, 2021 р., 13:34
Працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради та підопічні відділення соціальної допомоги вдома, щиро дякують Дмитру Володимировичу Кротику керівнику Благодійної Організації Благодійного Фонду «Уманський Центр Допомоги» за надану адресну гуманітарну допомогу , а саме: інвалідні коляски б/в, ходунки, шкільні портфелі б/в, одяг, постіль, взуття б/в та інше.
20 Грудня, 2021 р., 16:42
Новорічні  свята – це віра в диво для всіх, а особливо для дітей. Тому напередодні Дня святого Миколая керівництвом Вільшанської селищної ради відвідано дітей, які виховуються під опікою/піклуванням; в родині патронатного вихователя Швець С.Д.; в прийомних сім¢ях Тріфанових, Петрових, Довганенків; дитячих будинках сімейного типу Моренків, Яблонів та загиблих учасників АТО/ООС: Олександра Іщенка, Олександра Максюти та Василя Євстигнеєва.
20 Грудня, 2021 р., 14:59
В залі засідань Вільшанської селищної ради заплановано проведення:
18 Грудня, 2021 р., 09:56
Очікуючи Нового року в грудях кожної людини теплиться надія, що у Новому році все буде якось інакше, по-новому, набагато краще ніж сьогодні. Так складається життя, що проблеми, неприємності завжди були, є зараз, і будуть завжди. Але хочеться вірити, що задумане, бажане, обов’язково здійсниться у Новому році. Задля підняття святкового настрою, зарядженням позитивом та натхненням на нові звершення працівниками Виконавчого комітету селищної ради створено новорічну фотозону, в яку вкладено часточку душі і любові та особистий неробочий час. Реалізувати задумане вдалося завдяки фінансовій підтримці депутатського корпусу. Депутати селищної ради не тільки приймають важливі рішення для функціонування та подальшого перспективного розвитку громади, а й підтримують ініціативи Виконавчого комітету селищної ради. Ось і тепер, напередодні новорічних свят, не змогли відмовити і надали кошти на закупівлю матеріалів для фотозони: Нестеров С.А. – 200 грн. Владов О.Д. – 2,5 тис.грн. Топонар В.В. – 2,5 тис.грн. Прокопенко М.С. – 1,0 тис.грн. Паранчевський В.М. – 1,0 тис.грн. Савченко А.С. – 1,0 тис.грн. Нездвецький В.Г. – 1,0 тис.грн.
17 Грудня, 2021 р., 13:32
День Святого Миколая ми традиційно відзначаємо 19 грудня. Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в магію та чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти там подарунки. У цей святковий день нехай Ваш будинок наповниться щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим! Бажаю гарних подарунків від Святого Миколая, а в житті — світлий шлях до успіху і мрії. Нехай панують у родині — взаєморозуміння та добробут, у серці — любов та надія. І нехай сьогодні буде чудовий ранок, дивовижний день та казковий вечір!
17 Грудня, 2021 р., 13:31
Сьогодні, 17 грудня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася двадцять друга сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.
17 Грудня, 2021 р., 13:31
18 грудня в Україні відзначається  День працівників органів РАГСу. Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Це професійне свято було створене, щоб підкреслити значимість людей, які займаються важливою і кропіткою працею – записом актів громадянського стану.
17 Грудня, 2021 р., 13:00
День святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи.        Бібліотекарі Вільшанської селищної Публічної бібліотеки у переддень  святкового дня традиційно дарували дітям гарний настрій, допомогли повірити в чудо, здійснення бажань і мрій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь