Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Грудня, 2021 р., 16:30
Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат ради зобов'язаний бути присутнім на пленарних засіданнях ради, засіданнях постійної комісії та інших органів ради, до складу яких він входить.
24 Грудня, 2021 р., 15:00
На засіданні виконавчого комітету селищної ради 24 грудня 2021 року розглянуто 7 питань та питання Різне. За результатами розгляду прийнято рішення щодо: надання дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна, пов’язаних з захистом прав та інтересів малолітніх та неповнолітніх дітей; надання  матеріальної допомоги учасникам АТО відповідно до заходів соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих; затверджено перелік громадських криниць на території населених пунктів Вільшанської територіальної громади та Перспективний план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Вільшанської селищної ради на 2022 рік  та I квартал 2022 року. 
24 Грудня, 2021 р., 14:56
24 грудня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова двадцять третя сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.
24 Грудня, 2021 р., 14:52
Під час сесії обласної ради Сергій Шульга - Голова Кіровоградської обласної ради та Марія Чорна - Голова Кіровоградської ОДА урочисто нагородили представників органів дитячого самоврядування області - переможців конкурсу обласної ради „Активна генерація - 2021”. Премія „Активна генерація”, відповідно до рішення Кіровоградської обласної ради від 12 березня 2020 року № 751, щорічно присуджується для відзначення активно працюючих органів дитячого самоврядування закладів освіти Кіровоградської області за успішно реалізовані проєкти. Отримувачі премії визначаються на конкурсних засадах, а призначення премії, відповідно до Положення, здійснюється шляхом голосування депутатів обласного парламенту дітей за представлені на конкурс реалізовані проєкти. Парламент дітей Вільшанської селищної ради вже втретє отримує нагороду, цьогоріч найвищу. В урочистій, святковій атмосфері в сесійній залі обласної ради переможець конкурсу – парламент дітей Вільшанської селищної ради (координатор Радова Т.В.), отримав сертифікат на суму 19500 гривень та диплом за зайняте І місце в конкурсі серед органів учнівського самоврядування районів, міст та територіальних громад Кіровоградської області за проєкт „Обрії майбутнього. Вільшанка”.  Організаторкою проєкту була Наталія Балєва.
24 Грудня, 2021 р., 08:46
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників архівних установ. Його відзначення є проявом шани та поваги до всіх, хто відкриває нам і популяризує як відомі, так і забуті сторінки писемної історії нашого народу, зберігає вкрай важливі для соціального захисту громадян документи.
23 Грудня, 2021 р., 17:29
   Завдячуючи соціально відповідальному бізнесу, а саме: Капінусу Юрію Васильовичу (5000 грн.), Руденко Валерію Олександровичу (5000 грн.), ПСП ім.Шевченка (30000 грн.), в дитячий садок придбано та підключено сучасний електробойлер, частину сантехніки і головне – в закладі зроблено систему комунікацій (водопровідну та каналізаційну систему), яку теж виконано у відповідності до санітарних вимог. 
23 Грудня, 2021 р., 08:56
Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень (https://vilshsr.gov.ua/proekti-rishen-20-28-21-10-12-2020/), що виносяться на пленарне засідання ради, 22 грудня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради.
22 Грудня, 2021 р., 09:32
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика! Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від вас залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Від вашого професіоналізму та сумління залежить наше стабільне життя та якість нашого побуту. Адже щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.
21 Грудня, 2021 р., 13:38
21 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь 7 членів комісії та 4 запрошених.
21 Грудня, 2021 р., 13:34
Працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради та підопічні відділення соціальної допомоги вдома, щиро дякують Дмитру Володимировичу Кротику керівнику Благодійної Організації Благодійного Фонду «Уманський Центр Допомоги» за надану адресну гуманітарну допомогу , а саме: інвалідні коляски б/в, ходунки, шкільні портфелі б/в, одяг, постіль, взуття б/в та інше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь