Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Грудня, 2021 р., 15:14
Кожного року, 5 грудня, в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році.
03 Грудня, 2021 р., 15:05
03 грудня 2021 року в залі засідань Вільшанської селищної ради проведено розширену нараду з обговорення питань щодо планових показників бюджету Вільшанської селищної територіальної громади на 2022 рік та реорганізації шляхом перетворення мережі закладів освіти селищної ради для приведення у відповідність до законів України «Про освіту» та «Про загальну середню освіту».
03 Грудня, 2021 р., 09:23
3 грудня, в Україні та світі відзначають Міжнародний День людей з  інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.
02 Грудня, 2021 р., 10:08
  Здоров`я  людини – найцінніший скарб суспільства, який невтомною працею дбайливо оберігають медичні працівники. Тому одним із пріоритетних завдань Вільшанської селищної територіальної громади було, є і буде створення та допомога у забезпеченні доступності, якості, сучасності, функціональності, ефективності та своєчасності надання медичної допомоги у двох закладах охорони здоров`я – комунальному некомерційному  підприємстві  «Вільшанська лікарня» та комунальному некомерційному  підприємстві «Вільшанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Вільшанської селищної ради.
01 Грудня, 2021 р., 15:23
З нагоди 100-річчя від дня народження освітнього та громадського діяча, Почесного громадянина Вільшанщини – Григорія Григоровича Гончаренка, відбувся урочистий мітинг, присвячений відкриттю меморіальної дошки, яку символічно встановлено на фасаді Вільшанського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів, де розпочинав свою педагогічну діяльність ювіляр.
01 Грудня, 2021 р., 08:18
Захист законності, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю, нагляд за діяльністю органів влади – це ті функції, у забезпеченні яких одна з основних ролей належить прокуратурі. Органи прокуратури забезпечують дотримання вимог українського законодавства, підтримують державне обвинувачення, організують позасудовий захист прав громадян, про ефективність якої свідчить кількість звернень громадян до прокуратури.
30 Листопада, 2021 р., 16:22
30 листопада 2021 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь 8 членів комісії та 3 запрошених.
30 Листопада, 2021 р., 10:31
Найважливішим завданням сьогодні є стабільне та ритмічне наповнення бюджетів усіх рівнів. Обов’язок сплачувати податки та збори визначено ст.67 Конституції України: «Кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори  в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій декларації про свій майновий стан і доходи за минулий ріку порядку, встановленому законом».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь