Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Грудня, 2021 р., 15:59
Директор комунального некомерційного підприємства "Добровеличківський центр первинної-медико санітарної допомоги" Поляруш Меланія Миколаївна, первинна профспілкова організація та весь колектив центру, щиро дякує творчій делегаціі  з Вільшанки,  які, на чолі з Оленою Михайловою - завідувачем сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини Вільшанської селищної ради, порадували працівників центру змістовним концертом, який був підготовлений на високому професійному рівні! Майстерність та позитивна енергетика учасників сцени заворожила глядачів! Щира подяка Вам! Добра, здоров'я,достатку у Новому 2022 році! Невичерпної творчої енергії! Браво!
31 Грудня, 2021 р., 08:29
Від усього серця вітаю Вас із самим довгоочікуваними і світлими святами  – Новим Роком та Різдвом Христовим!
30 Грудня, 2021 р., 16:25
Протягом останніх днів техніка з сільгосппідприємств, фермерських господарств, одноосібників та підприємців розчищала дороги, вулиці та провулки селища та сіл від снігових заметів.
30 Грудня, 2021 р., 16:24
Стадіон «Колос», як і його адміністративна будівля, є однією із основних об’єктів інфраструктури, який потребує ремонту, оновлення та модернізації. Сьогодні об’єкт перебуває у підпорядкуванні Сектору освіти Вільшанської селищної ради, а раніше у відділі освіти Вільшанської райдержадміністрації.
30 Грудня, 2021 р., 10:39
Щиро вітаю вас з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим!
30 Грудня, 2021 р., 09:51
Нагадуємо, що згідно Податкового кодексу України земельний податок - обов’язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), а також постійних землекористувачів. Всім хто ще не сплатив  земельний податок за 2021 рік, необхідно зробити це в найкоротший термін. Нарахування по земельному податку не скасовуються.
29 Грудня, 2021 р., 14:00
29 грудня 2021 року відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Вільшанської селищної ради, в якому взяв участь селищний голова Микола Паранчевський. Членами робочої групи розглянуто питання: «Про дотримання мінімальних гарантій при оплаті праці окремими підприємствами, установами та організаціями» та «Про підсумки роботи робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості у 2021 році».
29 Грудня, 2021 р., 08:40
28 грудня 2021 року                                                                  09.30 год.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь