Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Квітня, 2021 р., 13:34
Культурно-творчий проєкт Мистецтво рідного краю: Сузір'я талантів майстрів Вільшанщини - Валентина Боровська.
02 Квітня, 2021 р., 14:49
          В рамках третього етапу вакцинальної кампанії проти COVID-19 розпочалася вакцинація і в нашій громаді. Першими отримали щеплення  40 жителів громади з них 26 працівників медичної галузі. До кінця місяця планується вакцинувати всіх бажаючих медиків,  працівників територіального центру, вчителів і людей похилого віку 80+. Хочемо нагадати, що щеплення проти "корони" в Україні проходять поетапно. Щоб отримати свою дозу вакцини, потрібно записатися через портал чи мобільний додаток "Дія", гарячу лінію МОЗ або у свого сімейного лікаря і очікувати запрошення на вакцинацію.
31 Березня, 2021 р., 15:34
31 березня 2021 року під головуванням Вільшанського селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь 7 членів комісії та 8 запрошених.
30 Березня, 2021 р., 16:43
30 березня 2021 року, за ініціативи депутата селищної ради Боєвої Наталії Анатоліївни, селищною радою організовано грейдерування вулиць та провулків в смт Вільшанка: вул. М.Червенко, Калєва, Миру, Кожем'якіна та провулки суміжні з цими вулицями. Дякуючи небайдужим депутатам, Вільшанським працівникам філії Маловисківський ДП "Кіровоградоблавтодор" селище стає кращим.
25 Березня, 2021 р., 14:38
На території села Коритньо-Забузьке забезпечується проведення превенційної роботи серед населення щодо дотримання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на підзвітній території гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
23 Березня, 2021 р., 11:29
Сьогодні біля Центрального меморіалу слави Вільшанки відбулося урочисте зібрання з нагоди 77-ї річниці визволення Вільшанщини від нацистських загарбників за участю керівництва громади, членів організації ветеранів України Вільшанської громади, представників трудових колективів.
19 Березня, 2021 р., 18:01
18 березня 2021 року Вільшанську громаду відвідали журналісти газети «Кіровоградський вісник» на чолі із головним редактором Богданом Дроздовим з метою вивчення презентаційного та туристичного потенціалу території. Завідувач сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини  Вільшанської селищної ради Олена Михайлова презентувала роботу закладів культури громади в умовах децентралізації.
19 Березня, 2021 р., 09:52
18 березня 2021 року селищною радою організовано підсипання щебенем, відсівом та проведено грейдерування деяких проблемних ділянок вулиць в смт Вільшанка та с.Осички, а саме: в с.Осички – вулиці Галицьких, в смт Вільшанка – провулок Робочий (до «залізного містка»); прогрейдеровано: вул.Миру, Бебеля, Болгарську та три провулки між вулицями Миру - Північна та Українська - М.Червенко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь