Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Квітня, 2021 р., 10:04
Працівники відділу Держгеокадасту,територіального центру та відділу земельних ресурсів здійснили благоустрій території біля пам'ятного знаку заселення Вільшанки,були впорпядковані клумби та алеї.Вчасно здіснено вивіз сміття комунальним господарством.
14 Квітня, 2021 р., 15:37
14 квітня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради проведено одинадцяту сесію селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.
12 Квітня, 2021 р., 13:59
12 квітня 2021 року в смт Вільшанка закінчено прогортання доріг на Олешках, а саме: по вулицях Степова, Лабораторна, Лесі Українки та ділянку дороги по вул.Гранітній.
09 Квітня, 2021 р., 15:47
9 квітня 2021 року в смт Вільшанка прогрейдеровано узбіччя дороги по вулицях Винниченка та Косовських. Підсипано щебнем та вирівняно вулицю Філатова та прогрейдеровано сусідній провулок, що межує з вулицею Косовських. На вулиці Зарічній підсипано щебенем проблемну ділянку вулиці та прогрейдеровано всю її протяжність. Підсипано щебенем та вирівняно найпроблемніший провулок між вул.Зарічна та вул.Степова. Найблищими днями планується доробити розпочату роботу по вулицях Степова, Лабораторна та Лесі Українки.
09 Квітня, 2021 р., 15:41
 Матеріали за результатами зустрічі з протидії тогрівлі людьми
08 Квітня, 2021 р., 15:41
Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться селищною радою на чергове пленарне засідання сесії, проведено спільні засідання постійно діючих комісій 07 квітня поточного року «з питань бюджету, фінансів, інвестиційної діяльності та приватизації» і «з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики та у справах сім’ї» та відповідно 08 квітня «з питань земельних відносин, екології, навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, архітектури, містобудування, благоустрою, розвитку населених пунктів та житлово-комунального господарства, промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку» і «з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, адміністративно-територіального устрою, правопорядку та регуляторної політики». У роботі засідань взяли участь 18 депутатів.
08 Квітня, 2021 р., 13:16
Бібліотеки Вільшанської громади долучилися до Всеукраїнського Тижня дитячого читання.
07 Квітня, 2021 р., 10:01
За результатами конкурсу на вакантну посаду головного спеціаліста  сектору культури, туризму, молоді, спорту та  охорони  культурної спадщини   Вільшанської селищної ради рекомендовано Петросяна Давида Ванушовича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь