Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Лютого, 2021 р., 15:34
24 лютого 2021 р. на ринках в смт. Вільшанка працювала робоча група з моніторингу, профілактики та ліквідації несанкціонованої (стихійної) торгівлі.
24 Лютого, 2021 р., 13:52
Сьогодні 0 10.00. 24 лютого 2021р. у залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова восьма сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського. На сесії були присутні голова районної державної адміністрації Олександр Дубченко, секретар селищної ради Сергій Пироженко, керуюча справами виконавчого комітету Надія Іванець, керівники відповідних структурних підрозділів, старости, а також 14 депутатів селищної ради.
23 Лютого, 2021 р., 16:22
23 лютого 2021 року у Вільшанському залі дошкільної освіти (ясла - садок) ''Колосок'' загального розвитку Вільшанської селищної ради відбувся захід: ''Посв'ята у козачата'', у якому взяв участь селищний голова М.Паранчевський, який привітав дошкільнят з посв'ятою у козачата та нагородив хлопчиків символічними медалями. Дякуємо адміністрації дитячого садка, організаторам та учасникам св'ята за змістовний захід.
23 Лютого, 2021 р., 11:36
Вільшанська селищна Публічна бібліотека імені Лідії Горячко новоствореної громади пов’язана з місцевим середовищем і зорієнтована  на суспільні потреби селища.
19 Лютого, 2021 р., 15:08
20 лютого - День Героїв Небесної Сотні  — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.
19 Лютого, 2021 р., 14:54
За традицією, одразу після пленарного засідання сесії відбулося засідання Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради. На розгляд виконкому відповідно до порядку денного було винесено 5 питань, в ході  обговорення яких виникали наступні.  Зокрема, було порушено питання депутатами С.Нестеровим та С.Драгановим про підвіз дітей «району Сорокаріччя» до школи. Було запропоновано С.Нестеровим звернутися до ПСП ім. Ватутіна щодо надання матеріальної допомоги  у вигляді автомобіля КП «Комунальник» для надання ритуальних послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь