Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2021 р., 10:39
ПРОТОКОЛ  № 19 позачергового засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  
21 Травня, 2021 р., 14:12
Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться селищною радою на пленарне засідання сесії, 21 травня поточного року проведено спільне засідання чотирьох постійних комісій.
21 Травня, 2021 р., 14:10
20 травня 2021 року представники служб у справах дітей виконавчого комітету Вільшанської селищної ради, Голованівської районної державної адміністрації, СПД №1 смт Вільшанка та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради провели лекцію з метою профілактики правопорушень та формування здорового способу життя з учнями 5-9-х класів Бузникуватського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Також проведено дві індивідуальні бесіди у учнями даного навчального закладу.
20 Травня, 2021 р., 13:23
Престижний міжнародний багатожанровий талант-проект GOLDEN TIME TALENT вже 7 років проводить фестивалі і конкурси у 17 країнах світу і має 68 номінацій для вручення премії GOLDEN TIME. Журі проекту – унікальний склад – професіонали високого рівня зі світовими іменами з усіх куточків світу. Частиною цього проекту стали вже більше 4567 учасників, які мали можливість проявити свої таланти незалежно від віку і рівня майстерності.
20 Травня, 2021 р., 10:29
Добровеличківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області  повідомляє, що відповідно до статті 29 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 – ХІV (зі змінами), для забезпечення відновлення здоров’я застраховані особи мають право на лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм за рахунок коштів Фонду.
20 Травня, 2021 р., 10:27
20 Травня, 2021 р., 10:09
Щиро вітаю вас зі святом національної єдності - Днем Вишиванки,  одного з найяскравіших національних символів України! Символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.
20 Травня, 2021 р., 09:33
За січень-квітень 2021 року державні кадастрові реєстратори Кіровоградської області спрямували до загального фонду місцевих бюджетів понад 1 мільйон грн за надані громадянам адміністративні послуги.
19 Травня, 2021 р., 14:16
Для медичної галузі Вільшанської громади 2021 рік стає роком позитивних змін в напрямку укріплення матеріально-технічної  бази медичних підприємств. Ці питання  назрівали давно, адже понад десятиріччя галузь не отримувала коштів на проведення ремонтів та придбання обладнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь