Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Травня, 2021 р., 15:21
Програма «Голос болгар» понад 20 років транслюється на одеському телебаченні болгарською мовою. Основні теми передачі – збереження історичних цінностей, традицій, звичаїв болгарського народу, який компактно проживає на території України: найбільше в Одеській області, менше – в Запорізькій, Закарпатській, Кіровоградській областях. 
10 Травня, 2021 р., 18:30
Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам'ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.
07 Травня, 2021 р., 13:49
З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у селищі Вільшанка відбулось проведення урочистого мітингу. Селищний голова Микола Паранчевський привітав ветеранів та учасників зібрання з пам’ятними датами та висловив слова вдячності тим, хто виборов перемогу та дав нам можливість жити в мирі.
07 Травня, 2021 р., 12:35
8 травня - День пам’яті та примирення - жива пам’ять про страшну трагедію, що пройшлася долями майже кожної української родини, день честі і слави наших дідів і  прадідів, день пошани матерів, які витримали важкий тягар війни, день скорботи і печалі за полеглими воїнами.
30 Квітня, 2021 р., 13:28
ПРОТОКОЛ  № 13 позачергового засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  
30 Квітня, 2021 р., 12:39
Прийміть сердечні вітання  напередодні прекрасного свята – Христового Воскресіння!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь