Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2021 р., 18:01
18 березня 2021 року Вільшанську громаду відвідали журналісти газети «Кіровоградський вісник» на чолі із головним редактором Богданом Дроздовим з метою вивчення презентаційного та туристичного потенціалу території. Завідувач сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини  Вільшанської селищної ради Олена Михайлова презентувала роботу закладів культури громади в умовах децентралізації.
19 Березня, 2021 р., 09:52
18 березня 2021 року селищною радою організовано підсипання щебенем, відсівом та проведено грейдерування деяких проблемних ділянок вулиць в смт Вільшанка та с.Осички, а саме: в с.Осички – вулиці Галицьких, в смт Вільшанка – провулок Робочий (до «залізного містка»); прогрейдеровано: вул.Миру, Бебеля, Болгарську та три провулки між вулицями Миру - Північна та Українська - М.Червенко.
17 Березня, 2021 р., 17:57
17 березня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради проведено позачергову десяту сесію Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.
17 Березня, 2021 р., 13:01
Чемпіонат Вільшанської селищної ради з Шашок та Шахів
17 Березня, 2021 р., 12:50
                Щовесни, коли тануть сніги
16 Березня, 2021 р., 15:27
Сьогодні 16 березня 2021 року відбулося засідання постійно діючих комісій з питань земельних відносин, екології, навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, архітектури, містобудування, благоустрою, розвитку населених пунктів та житлово-комунального господарства, промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку і з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, адміністративно-територіального устрою, правопорядку та регуляторної політики.
14 Березня, 2021 р., 13:41
Шановні жителі громади! З метою вшанування захисників України, зміцнення патріотичного духу в суспільстві, привернення уваги та піклування про учасників добровольчих формувань в Україні встановлено День українського добровольця, який відзначається щорічно 14 березня. Шановні бійці-добровольці дякуємо Вам за героїзм, мужність, відданість українському народові та сумлінну службу. Бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку та спокою і миру в нашій державі.
12 Березня, 2021 р., 14:39
Професійне свято День землевпорядника відзначається в Україні щорічно з 2000 року у другу суботу березня. У 2021 році День землевпорядника України припадає на 13 березня.
11 Березня, 2021 р., 16:46
   11 березня 2021 р. під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженко, за ініціативи відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради проведено семінар-нараду з керівниками відділів селищної ради та її виконавчого комітету - розпорядниками коштів селищного бюджету, головними бухгалтерами бюджетних установ селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь