Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Квітня, 2021 р., 13:16
Бібліотеки Вільшанської громади долучилися до Всеукраїнського Тижня дитячого читання.
07 Квітня, 2021 р., 10:01
За результатами конкурсу на вакантну посаду головного спеціаліста  сектору культури, туризму, молоді, спорту та  охорони  культурної спадщини   Вільшанської селищної ради рекомендовано Петросяна Давида Ванушовича.
06 Квітня, 2021 р., 13:34
Культурно-творчий проєкт Мистецтво рідного краю: Сузір'я талантів майстрів Вільшанщини - Валентина Боровська.
02 Квітня, 2021 р., 14:49
          В рамках третього етапу вакцинальної кампанії проти COVID-19 розпочалася вакцинація і в нашій громаді. Першими отримали щеплення  40 жителів громади з них 26 працівників медичної галузі. До кінця місяця планується вакцинувати всіх бажаючих медиків,  працівників територіального центру, вчителів і людей похилого віку 80+. Хочемо нагадати, що щеплення проти "корони" в Україні проходять поетапно. Щоб отримати свою дозу вакцини, потрібно записатися через портал чи мобільний додаток "Дія", гарячу лінію МОЗ або у свого сімейного лікаря і очікувати запрошення на вакцинацію.
31 Березня, 2021 р., 15:34
31 березня 2021 року під головуванням Вільшанського селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь 7 членів комісії та 8 запрошених.
30 Березня, 2021 р., 16:43
30 березня 2021 року, за ініціативи депутата селищної ради Боєвої Наталії Анатоліївни, селищною радою організовано грейдерування вулиць та провулків в смт Вільшанка: вул. М.Червенко, Калєва, Миру, Кожем'якіна та провулки суміжні з цими вулицями. Дякуючи небайдужим депутатам, Вільшанським працівникам філії Маловисківський ДП "Кіровоградоблавтодор" селище стає кращим.
25 Березня, 2021 р., 14:38
На території села Коритньо-Забузьке забезпечується проведення превенційної роботи серед населення щодо дотримання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на підзвітній території гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
23 Березня, 2021 р., 11:29
Сьогодні біля Центрального меморіалу слави Вільшанки відбулося урочисте зібрання з нагоди 77-ї річниці визволення Вільшанщини від нацистських загарбників за участю керівництва громади, членів організації ветеранів України Вільшанської громади, представників трудових колективів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь