Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Вересня, 2023 р., 14:10
Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
04 Вересня, 2023 р., 15:31
Сьогодні, 04.09.2023 року з нагоди відзначення Дня підприємця секретар селищної ради Сергій Пироженко вручив Подяки Кіровоградської обласної військової адміністрації, якими, за поданням Вільшанської селищної ради, відзначено підприємців нашої громади за активну підприємницьку діяльність та з нагоди Дня підприємця – Мурашко Олександра Олександровича та Білятинську Стефанію Ігорівну. Сергій Пироженко подякував підприємцям за активну участь в житті громади та побажав процвітання та розвитку їхньої підприємницької справи.
04 Вересня, 2023 р., 14:32
З метою забезпечення належного функціонування та надання якісних соціальних, освітніх, медичних, культурних, спортивних та житлово-комунальних послуг, забезпечення утримання та розвиток інфраструктури населених пунктів Вільшанської селищної ради,  Вільшанська селищна рада звертається до жителів громади та суб’єктів господарювання щодо надання  пропозицій до проекту програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2024 рік.
03 Вересня, 2023 р., 09:21
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня Підприємця!
02 Вересня, 2023 р., 07:27
Щиро вітаємо вас  з професійним святом – Днем нотаріату України!
01 Вересня, 2023 р., 08:53
У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. 
31 Серпня, 2023 р., 10:43
Напередодні нового навчального року, 30 серпня секретар Вільшанської селищної ради Сергій Пироженко спільно із завідувачем Служби у справах дітей селищної ради Наталією Ярутою вручили рюкзаки з канцелярією від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) дітям окремих пільгових категорій віком від 5-ти до 13-ти років, а саме – дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування.
30 Серпня, 2023 р., 18:57
30 серпня 2023 року відбулася сорок четверта сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 18 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь