Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Вересня, 2023 р., 16:55
Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2023 року № 419 затверджено «ПОРЯДОК ТА УМОВИ надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти», відповідно до якого розпорядженням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 26 травня 2023 року № 566-р «Про затвердження переліку проектів та розподілу обсягів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти» виділено кошти з державного бюджету в сумі 2 700 000 гривень для реалізації проекту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради за адресою: 26600, Кіровоградська область, Голованівський район, смт. Вільшанка, вул. Миру, 37» (з виготовленням проектно-кошторисної документації).
12 Вересня, 2023 р., 14:25
На минулому тижні завідувач Служби у справах дітей селищної ради Наталія Ярута та пресвітер Болгарської церкви ЄПЦ «Джерело життя» Ігор Панчук продовжили роботу по наданню гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, канцелярського приладдя, солодощів та іграшок.  Цього разу відвідано Вівсяниківський та Плоско-Забузький  старостинські округи, де надано гуманітарну допомогу 19 родинам пільгових категорій: 1 сім`ї загиблого військовослужбовця; 16 сім`ям, членами яких є військові, що боронять територіальну цілісність та суверенітет України; 1 багатодітній сім`ї, в якій виховується 8 дітей; 1 родині опікуна.
08 Вересня, 2023 р., 16:06
Сьогодні, 08.09.2023 року секретарем селищної ради Сергієм Пироженком за участю начальника Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Ларисою Кіровою, заступника начальника відділу цивільного захисту Голованівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області майора служби цивільного захисту Ігоря Ралєва проведено нараду з керівниками установ та закладів бюджетної сфери Вільшанської селищної територіальної громади.
08 Вересня, 2023 р., 14:10
Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
04 Вересня, 2023 р., 15:31
Сьогодні, 04.09.2023 року з нагоди відзначення Дня підприємця секретар селищної ради Сергій Пироженко вручив Подяки Кіровоградської обласної військової адміністрації, якими, за поданням Вільшанської селищної ради, відзначено підприємців нашої громади за активну підприємницьку діяльність та з нагоди Дня підприємця – Мурашко Олександра Олександровича та Білятинську Стефанію Ігорівну. Сергій Пироженко подякував підприємцям за активну участь в житті громади та побажав процвітання та розвитку їхньої підприємницької справи.
04 Вересня, 2023 р., 14:32
З метою забезпечення належного функціонування та надання якісних соціальних, освітніх, медичних, культурних, спортивних та житлово-комунальних послуг, забезпечення утримання та розвиток інфраструктури населених пунктів Вільшанської селищної ради,  Вільшанська селищна рада звертається до жителів громади та суб’єктів господарювання щодо надання  пропозицій до проекту програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2024 рік.
03 Вересня, 2023 р., 09:21
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня Підприємця!
02 Вересня, 2023 р., 07:27
Щиро вітаємо вас  з професійним святом – Днем нотаріату України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь