Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Серпня, 2023 р., 16:11
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України                           у режимі онлайн та офлайн щодо:
22 Серпня, 2023 р., 15:50
21 серпня 2023 року секретар селищної ради Сергій Пироженко зустрівся із пресвітером Болгарської церкви ЄПЦ «Джерело життя» Панчуком Ігорем Сергійовичем, заступником директора ліцею «Вапцаров» (Болгарія) Здравком Дімовим та легкоатлетом Діяном Кіровим, які 19 серпня 2023 року для молоді віком від 14 до 18 років проводили змагання з естафетного бігу під назвою «Хочемо Мир» на стадіоні «Колос» смт Вільшанка. За призові місця мали змогу поборотися окремо дівчата та юнаки. Відповідно до задуму організаторів 1 призове місце було одне, інших призових місць було декілька, аби відзначити та заохотити більше учасників.
18 Серпня, 2023 р., 14:27
18 серпня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради. Відповідно до порядку денного засідання,  членами виконкому опрацьовано та прийнято рішення:
17 Серпня, 2023 р., 15:52
16 серпня 2023 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь 7 членів комісії та троє запрошених.
17 Серпня, 2023 р., 13:37
Завдяки співпраці Вільшанської селищної ради спільно із пресвітером Болгарської церкви ЄПЦ «Джерело життя» Панчуком Ігорем Сергійовичем 19 серпня 2023 року о 10.00 год. на стадіоні «Колос» смт Вільшанка відбудуться змагання з естафетного бігу під назвою «Хочемо Мир». Змагання проходитимуть за підтримки заступника директора ліцею «Вапцаров» Здравко Дімов з міста Айтос, Бургаської області, Болгарія. Проводитиме легкоатлет Діян Кіров з м. Бургас, Болгарія. Прийняти участь у боротьбі за  золоту, срібну та бронзову медаль може молодь від 14 до 18 років.
16 Серпня, 2023 р., 11:07
    За даними аналізу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на сьогодні санітарно-епідемічна ситуація в країні залишається нестійкою.
15 Серпня, 2023 р., 15:34
Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» у межах програми «Відбудова та розвиток: працевлаштування та бізнес» на умовах партнерства з Кіровоградською обласною військовою адміністрацією 30 серпня 2023 року у режимі он-лайн організовує «Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!» для молоді у віці 16-35 років – мешканців Кіровоградської області. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами та критеріями щодо можливості працевлаштування незайнятого населення, проходження співбесід з потенційними роботодавцями тощо.
15 Серпня, 2023 р., 15:33
У зв`язку з тим, що на території Голованівського району останнім часом активізувалися крадії електрообладнання, які залишають без світла мешканців населених пунктів та соціально-важливі об`єкти інфраструктури, Вільшанська селищна рада та адміністрація Голованівського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» звертається до громадян з проханням в разі виявлення крадіжки електроенергії, трансформаторної оливи, проведення робіт по демонтажу ліній, обладнання підстанцій людьми, які не є представниками  ПрАТ «Кіровоградобленерго», звертатися за номерами телефонів:
14 Серпня, 2023 р., 14:20
Відеоролики підготовлено в рамках інформаційної компанії "Мобілізація", що проводиться Міністерством культури та інформаційної політики України.
14 Серпня, 2023 р., 13:09
З 7-го по 11-те серпня 2023 року в смт Вільшанка пресвітером ЄПЦ «Джерело Життя» Панчуком Ігорем Сергійовичем за фінансової підтримки пастора Веселина Йотова був організований літній розважальний табір для всіх дітей громади, проте особлива увага приділялася дітям з внутрішньо переміщених сімей та дітям, батьки яких захищають територіальну цілісність України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь