Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Вересня, 2023 р., 15:31
Сьогодні, 04.09.2023 року з нагоди відзначення Дня підприємця секретар селищної ради Сергій Пироженко вручив Подяки Кіровоградської обласної військової адміністрації, якими, за поданням Вільшанської селищної ради, відзначено підприємців нашої громади за активну підприємницьку діяльність та з нагоди Дня підприємця – Мурашко Олександра Олександровича та Білятинську Стефанію Ігорівну. Сергій Пироженко подякував підприємцям за активну участь в житті громади та побажав процвітання та розвитку їхньої підприємницької справи.
04 Вересня, 2023 р., 14:32
З метою забезпечення належного функціонування та надання якісних соціальних, освітніх, медичних, культурних, спортивних та житлово-комунальних послуг, забезпечення утримання та розвиток інфраструктури населених пунктів Вільшанської селищної ради,  Вільшанська селищна рада звертається до жителів громади та суб’єктів господарювання щодо надання  пропозицій до проекту програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2024 рік.
03 Вересня, 2023 р., 09:21
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня Підприємця!
02 Вересня, 2023 р., 07:27
Щиро вітаємо вас  з професійним святом – Днем нотаріату України!
01 Вересня, 2023 р., 08:53
У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. 
31 Серпня, 2023 р., 10:43
Напередодні нового навчального року, 30 серпня секретар Вільшанської селищної ради Сергій Пироженко спільно із завідувачем Служби у справах дітей селищної ради Наталією Ярутою вручили рюкзаки з канцелярією від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) дітям окремих пільгових категорій віком від 5-ти до 13-ти років, а саме – дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування.
30 Серпня, 2023 р., 18:57
30 серпня 2023 року відбулася сорок четверта сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 18 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.
29 Серпня, 2023 р., 16:20
Сьогодні, 29 серпня 2023 року, символічно в День пам`яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в селищі Вільшанка відкрили Дошку пам`яті загиблим воїнам-землякам «Честь і Слава Героям України». Для сімей загиблих та жителів нашої громади це хвилююча подія, яка сповнена невимовним болем, сумом та слізьми. У церемонії відкриття Дошки пам`яті загиблим воїнам-землякам взяли участь рідні та близькі загиблих військовослужбовців, керівництво селищної ради, працівники відділів та структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради, працівники підприємств, установ та організацій громади, небайдужі жителі Вільшанщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь