Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Липня, 2023 р., 13:46
Управління соціального захисту населення Голованівської військової адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 691 внесено зміни до Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції, затвердженого постановою Кабінету. Міністрів України від 19 червня 2023 р. № 626, якими передбачено надання одноразової виплати громадянам, незалежно від отримання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.
20 Липня, 2023 р., 10:17
«Пліч-о-пліч» – національна ініціатива допомоги регіонів України у відновленні деокупованих і постраждалих від агресії росії населених пунктів. Вона об’єднує людей та органи місцевого самоврядування "тилових регіонів" для відновлення, відбудови  громад, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії.
14 Липня, 2023 р., 15:34
16 липня по всій країні відзначається Ваш день – День бухгалтера, який підкреслює надзвичайно важливу роль зазначеної професії у сучасному суспільстві.
14 Липня, 2023 р., 13:20
Опрацьовано 13 питань порядку денного.   Члени виконавчого комітету розглянули  питання, що стосуються захисту прав дітей,  соціального захисту населення, житлово-комунального господарства та прийняли відповідні рішення, зокрема:
13 Липня, 2023 р., 11:55
До повної ліквідації несправності свердловини вода у водопровідну мережу на мікрорайоні «Олешки» смт Вільшанка подаватиметься погодинно, а саме:
12 Липня, 2023 р., 14:10
  Наша підшефна Мала Олександрівка, що на Херсонщині. Село, після семи місяців російської окупації, терору та знущань починає оживати. Сюди повертаються місцеві.   Кіровоградщина допоможе відновити майже сім десятків будинків. І обов’язково – сільський будинок культури. До повномасштабної війни тут зробили ремонт. Російські варвари його практично знищили. Староста села Зоя Крамаренко за клуб турбується більше, ніж за хати, бо це – центр життя їхнього села і він дуже побитий ворогом.
12 Липня, 2023 р., 13:53
  Якщо ви хочете отримати нові навички і брати від життя максимум - приходьте навчатися в Автошколи для осіб з інвалідністю. Тут потурбувались про доступність навчання для всіх.
11 Липня, 2023 р., 14:08
Село Мала Олександрівка, що на Херсонщині. До війни тут жило півтори тисячі людей. Роботящих, щирих, звичайних українських селян. Російські варвари вдерлися в мирне село, мародерили, відбирали їжу, одяг, знущалися над місцевими, палили їх будинки. І так 7 місяців. Від обстрілів у селі загинуло семеро людей. Багатьом довелося тікати від війни, рятувати свої родини. Ті, хто залишився, витерпіли рашистське пекло: танкові обстріли впритул, допити, приниження, тортури. Люди віри в Україну, в нашу армію не втратили. Українські прапори ховали, закопуючи глибоко в землю. З ними ж і зустрічали визволителів. Половина селян сюди вже повернулась. Для нормального життя їм потрібні умови. Кіровоградщина підставить плече, допоможе відбудуватись. Відновимо українську Малу Олександрівку на Херсонщині пліч-о-пліч!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь