Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Липня, 2023 р., 15:34
16 липня по всій країні відзначається Ваш день – День бухгалтера, який підкреслює надзвичайно важливу роль зазначеної професії у сучасному суспільстві.
14 Липня, 2023 р., 13:20
Опрацьовано 13 питань порядку денного.   Члени виконавчого комітету розглянули  питання, що стосуються захисту прав дітей,  соціального захисту населення, житлово-комунального господарства та прийняли відповідні рішення, зокрема:
13 Липня, 2023 р., 11:55
До повної ліквідації несправності свердловини вода у водопровідну мережу на мікрорайоні «Олешки» смт Вільшанка подаватиметься погодинно, а саме:
12 Липня, 2023 р., 14:10
  Наша підшефна Мала Олександрівка, що на Херсонщині. Село, після семи місяців російської окупації, терору та знущань починає оживати. Сюди повертаються місцеві.   Кіровоградщина допоможе відновити майже сім десятків будинків. І обов’язково – сільський будинок культури. До повномасштабної війни тут зробили ремонт. Російські варвари його практично знищили. Староста села Зоя Крамаренко за клуб турбується більше, ніж за хати, бо це – центр життя їхнього села і він дуже побитий ворогом.
12 Липня, 2023 р., 13:53
  Якщо ви хочете отримати нові навички і брати від життя максимум - приходьте навчатися в Автошколи для осіб з інвалідністю. Тут потурбувались про доступність навчання для всіх.
11 Липня, 2023 р., 14:08
Село Мала Олександрівка, що на Херсонщині. До війни тут жило півтори тисячі людей. Роботящих, щирих, звичайних українських селян. Російські варвари вдерлися в мирне село, мародерили, відбирали їжу, одяг, знущалися над місцевими, палили їх будинки. І так 7 місяців. Від обстрілів у селі загинуло семеро людей. Багатьом довелося тікати від війни, рятувати свої родини. Ті, хто залишився, витерпіли рашистське пекло: танкові обстріли впритул, допити, приниження, тортури. Люди віри в Україну, в нашу армію не втратили. Українські прапори ховали, закопуючи глибоко в землю. З ними ж і зустрічали визволителів. Половина селян сюди вже повернулась. Для нормального життя їм потрібні умови. Кіровоградщина підставить плече, допоможе відбудуватись. Відновимо українську Малу Олександрівку на Херсонщині пліч-о-пліч!
10 Липня, 2023 р., 14:52
Ми знаємо, що росіяни можуть у будь-який момент завдати теракту по Запорізькій АЕС. Тож необхідно бути готовим на випадок надзвичайної ситуації, а саме: поширення радіації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь