Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Травня, 2022 р., 15:39
Як і кожна громада, ми не стоїмо осторонь, а приймаємо активну участь у наближенні дня нашої Перемоги. Кожен житель нашої громади хоче бути причетним до цієї великої події. Наша громада відкрита як і для людей, які потребують допомоги, так і для громадських чи волонтерських організацій, фондів, підприємців, небайдужих громадян для співпраці. Адже разом ми сила. Тільки разом ми здолаємо всі труднощі та побудуємо майбутнє, в якому буде мирне та спокійне життя.
16 Травня, 2022 р., 09:06
Сьогодні та до 16:00 години 17 травня 2022 року не буде водопостачання по вулицям Димитрова, 1 Травня (кінець вулиці) та провулку Малий, у зв’язку з поривом по провулку Малий магістральної труби.
15 Травня, 2022 р., 12:10
Щорічно українці вшановують національний пам'ятний день у третю неділю травня, який називається День пам'яті жертв політичних репресій. У радянські часи від комуністичного режиму за наказом Йосипа Сталіна розстріляли десятки тисяч українців, ще сотні тисяч було ув'язнено та заслано у табори, або їх примусово тримали у психлікарнях.
14 Травня, 2022 р., 12:07
Цього дня, 14 травня, ми вшановуємо українців, які, ризикуючи власним життям і долями своїх рідних та близьких, рятували євреїв від знищення нацистами у часи Другої світової війни.
13 Травня, 2022 р., 14:29
Сьогодні, 13 травня Вільшанщина зі сльозами проводжала в останню путь 26-річного військовослужбовця, захисника України, Героя Тараненка Юрія.
13 Травня, 2022 р., 14:23
Міністерство з питань інтеграції тимчасово окупованих територій України інформує, що окрім державної допомоги внутрішньо переміщені особи можуть отримати міжнародну цільову грошову підтримку, що реалізується спільно з Урядом України.
13 Травня, 2022 р., 14:20
Щоб допомогти в організації цього процесу, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України та Державною прикордонною службою України підготували роз'яснювальну інфографіку.
13 Травня, 2022 р., 08:48
Церемонія поховання військовослужбовця, Героя ТАРАНЕНКА Юрія Анатолійовича розпочнеться 13 травня об 11:00 годині в с. Мала Вільшанка по вул. Шевченка (за адресою матері).
12 Травня, 2022 р., 15:24
Сьогодні, 12 травня, Вільшанщина віддала останню шану воїну-захиснику, 22-річному військовослужбовцю Збройних сил України Доброву Данілу Юрійовичу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь