Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Травня, 2022 р., 16:21
В цей тяжкий час, кожен українець робить все можливе аби наблизити нашу перемогу над ворогом. І не останнє місце в цій нашій нелегкій боротьбі займають волонтери, благодійники і прості пересічні громадяни країни. Окремі слова подяки хочеться вчергове сказати людям, які з перших днів війни не стояли осторонь та допомагали КНП «Вільшанська лікарня» не тільки медикаментами та перев’язувальними матеріалами, а й предметами довготривалого вжитку, продуктами харчування.
19 Травня, 2022 р., 16:20
Починаючи з 24 лютого 2022 року з початку введення воєнного стану в  Україні, відділом соціального захисту населення Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради (далі – Відділ) здійснюється прийом внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з областей України, в яких ведуться бойові дії. 
19 Травня, 2022 р., 16:17
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради продовжує надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам. Ця робота проводиться з початку бойових дій на території України.
19 Травня, 2022 р., 11:07
З метою популяризації української культури і традицій Виконавчим комітетом селищної ради проведено заходи до відзначення Дня вишиванки.
19 Травня, 2022 р., 10:10
Сьогодні, 19.05 об 11:50 годині зустрічатимемо "живим коридором" загиблого Героя, захисника, молодшого сержанта БУЧИЛУ Сергія Григоровича.
19 Травня, 2022 р., 09:57
Мистецька акція «Ми серцем вишиємо мирну Україну», проведення якої було  заплановано у Центрі українсько-болгарської культури 20 травня 2022 року переноситься на 27 травня 2022 року у зв’язку із жалобою за загиблим Героєм громади - Бучили Сергія Григоровича.
18 Травня, 2022 р., 14:37
Виконуючи бойове завдання, загинув Бучила Сергій Григорович – військовослужбовець, молодший сержант, житель с. Мала Вільшанка. Йому було 34 роки.
18 Травня, 2022 р., 14:34
Щороку у третій четверг травня, починаючи з 2006 року, українці відзначають Всесвітній день вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, яке не прив'язане до жодного державного чи релігійного свята, яке сприяє єднанню українців незалежно від статі, соціального статусу, віросповідань чи політичних поглядів.
18 Травня, 2022 р., 14:18
Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь