Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Червня, 2022 р., 13:16
Перший дитячий фестиваль мистецтв «Зоряна веселка» відбувся  1червня 2022 року у Вільшанському Центрі українсько-болгарської культури у рамках дитячої акції «Літо 2022: разом до Перемоги!» та з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей. 
01 Червня, 2022 р., 16:25
Міжнародний день захисту дітей, як і будь-яке свято, з нетерпінням чекають усі діти. Однак особливу увагу у цей день варто приділяти дітям, що в силу життєвих обставин залишились без батьківської опіки, любові та захисту.
01 Червня, 2022 р., 15:59
Першого літнього, сонячного дня біля селищної Публічної бібліотеки було гамірно та святково. На дитячу акцію «Літо – 2022: разом до Перемоги!» присвячену Дню захисту дітей «Хай буде дитинство щасливим моє і усіх дітей світу» зібралися дорогі гості: маленькі та дорослі, дошкільнята та  учні, тата та матусі, бабусі та дідусі, вчителі та внутрішньо переміщені особи.       
01 Червня, 2022 р., 15:46
За ініціативи селищного голови здійснюються заходи з організації отримання жителями нашої громади скрапленого газу у балонах на обмін. Для цього потрібно зателефонувати до відповідальної особи Риженка Олександра Анатолійовича за номером телефону 066 809 54 15 для подання заявки, назвавши своє прізвище, ім`я та по батькові, номер телефону та потребу.
01 Червня, 2022 р., 15:12
Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади! З метою упередження отримання недостовірної або перекрученої інформації, звертаємо Вашу увагу на доцільності користування офіційними ресурсами селищної ради - сайт Вільшанської селищної ради та її сторінка у соціальній мережі фейсбук.
01 Червня, 2022 р., 09:55
Ви – найдорожчий скарб, радість і майбутнє нашої громади. Саме тому святий обов’язок родини, закладів освіти, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
31 Травня, 2022 р., 13:24
З метою недопущення витоку інформації з питань надання допомоги військовим формуванням, медичним закладам, у яких проходять лікування поранені військовослужбовці чи планується проведення лікування поранених військовослужбовців, посадовим особам, у тому числі місцевого самоврядування, не допускається поширення відповідних відомостей (інформації).
30 Травня, 2022 р., 15:25
Внутрішньо переміщені особи (далі – ВПО) користуються загальними правами, як і всі інші громадяни. Довідка про взяття на облік ВПО і підтверджене у ній фактичне місце проживання особи дає право на отримання адміністративних та інших публічних послуг.
27 Травня, 2022 р., 14:31
27 травня 2022 року у приміщенні Вільшанського Центру українсько-болгарської культури відбулися творчі зустрічі на підтримку Збройних сил України, в рамках яких пройшла мистецька акція "Ми серцем вишиємо мирну Україну". У фойє закладу експонувалася виставка майстрів Вільшанської громади «Вишиванка – серце України». Частина робіт були оформлені в окрему виставку-продаж, отримані кошти та кошти від усіх небайдужих буде переказано на рахунок волонтерів, щоб придбати необхідні речі нашим землякам, воїнам Збройних сил України.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь