Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Червня, 2022 р., 16:17
Свято працівників медіасфери, а саме – День журналіста в Україні відзначається  6 червня. Ця дата вибрана не випадково. Саме в цей день у 1992 році в Брюсселі українську спілку журналістів було прийнято до Міжнародної спільноти журналістів.
04 Червня, 2022 р., 15:38
Сьогодні, 04 червня до батьківської хати захисника, військовослужбовця Збройних сил України, Героя – Бакуліна Максима Вячеславовича, прийшли усі небайдужі жителі Вільшанщини аби віддати йому останню шану та провести в останню путь.  Сьогодні нашому земляку, військовослужбовцю, захиснику, Героєві – Максимові назавжди 32 і сьогодні ми востаннє проводжаємо його на службу, на службу у військо небесне.  Військова доля не раз обирала Максима і не раз Максим їй піддавався, не знаючи, що для нього вона стане трагічною. Хоробрий, відважний, мужній, справжній патріот, який не один раз ставав на захист нашої держави, не зміг не стати на захист її і тепер. Але не захистив себе.  Неможливо підібрати слів, щоб зменшити біль втрати для рідних та близьких. Неможливо змінити ці обставини, які забрали життя Максима – сина, друга, земляка.  Назавжди для нас ти будеш як приклад вірного служіння народу, який гідний для наслідування. Жителі нашої громади поділяють біль та горе рідних та близьких загиблого. Співчуваємо рідним та близьким. Вічна пам'ять герою! Світла пам'ять і вічний спокій тобі, наш земляче та герой, Максиме!  Не хай твоя свічка пам`яті горить вічно!
03 Червня, 2022 р., 17:09
Історія цього дня бере свій початок з 19 серпня 1982 року, коли членами Генеральної Асамблеї ООН було прийнято рішення про заснування цього сумного свята  з акцентом на те, що під час війни гинуть не тільки військові. 
03 Червня, 2022 р., 17:04
Вільшанська селищна рада доводить до Вашого відому, що на території селища Вільшанка місцеве населення для відпочинку на воді використовує місце для купання р.Синюха, поблизу стадіону «Колос».
03 Червня, 2022 р., 17:03
02 червня 2022 року                                                                  10.00 год.
03 Червня, 2022 р., 13:52
Церемонія поховання військовослужбовця, Героя БАКУЛІНА Максима Вячеславовича розпочнеться 04 червня об 11:00 годині в смт Вільшанка, вул. Набережна, 17 (за адресою батьків).
03 Червня, 2022 р., 13:32
Війна забрала у нас ще одного героя, справжнього патріота України і достойну людину, 32-річного Бакуліна Максима Вячеславовича.
03 Червня, 2022 р., 12:22
Шановні жителі Вільшанської громади! 
02 Червня, 2022 р., 13:30
Сьогодні, 02 червня 2022 року у Вільшанській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету на якому обговорено та прийнято рішення про програму підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2022-2024 роки, ціль якої забезпечення виконання основних завдань територіальної оборони щодо охорони важливих (стратегічних) об’єктів і комунікацій, органів державної влади, території і населення громади, боротьби з диверсійними та іншими незаконно створеними озброєними формуваннями, а також, підтримання безпеки і правопорядку; внесення змін до рішень виконавчого комітету, в частині виплати на безоплатне поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни; внесення змін до показників бюджету, в частині перерозподілу планових показників; надання матеріальної допомоги: учасникам АТО/ООС, на поховання. Надано дозвіл на видалення семи аварійних (сухостійних та фаутних) дерев на території с. Плоско-Забузьке. В питані Різне обговорено стан благоустрою населених пунктів і основні організаційні питання в цьому напрямку, та питання декларування майнового стану і доходів за 2021 рік і способів подання декларації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь