Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

19 Червня, 2024 р., 19:02
Мрієте навчитися створювати неперевершені манікюрні шедеври? Чи бажаєте освоїти найсучасніші техніки та тенденції у світі нігтьового сервісу?    Долучайтеся до нас, щоб здобути не лише професійні навички, а й відчути себе справжнім майстром манікюру. За сприяння служби зайнятості організовується професійне навчання за професією «Манікюрник».
19 Червня, 2024 р., 19:00
Насамперед нагадаємо, що правові норми експериментального проєкту з профнавчання визначені Порядком реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984.
19 Червня, 2024 р., 18:59
Учора, 6 червня, на базі обласного центру зайнятості відбулося виїзне засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Кіровоградській обласній адміністрації з питань роботи з внутрішньо переміщеними особами.
19 Червня, 2024 р., 18:57
Більшість людей вважають, що у роботі касира немає нічого складного, і це велика помилка. Є безліч тонкощів, які необхідно знати і враховувати в роботі. Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир. Професія контролер-касир буде актуальною, доки в суспільстві будуть готівкові та безготівкові розрахунки за товари, роботи та послуги.
19 Червня, 2024 р., 18:56
Насамперед нагадаємо, що наразі реалізується  експериментальний проект з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.
19 Червня, 2024 р., 18:55
Порядком реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від                          15 вересня 2023 року № 984, передбачено, що особа для проходження професійного навчання подає заяву.
19 Червня, 2024 р., 18:54
Відповідно до Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984, професійне навчання здобувачів освіти здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, дуальною формами або шляхом їх поєднання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь