Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

24 Травня, 2024 р., 14:11
Ви роботодавець, який надає громадянам з інвалідністю роботу і дбає про належні умови праці для них? Скористайтеся державною підтримкою та отримайте компенсацію за облаштування робочого місця особи з інвалідністю за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування.
24 Травня, 2024 р., 14:07
Безбар’єрність у бізнесі це відповідь на питання: «Для чого?». Якщо для турботи про інших, то це відчувається людьми, й дозволяє не тільки зберегти діяльність, а й розвиватися навіть у важкі для країни часи.
07 Травня, 2024 р., 13:55
Чимало людей через активні бойові дії змушені залишати свої домівки та починати нове життя. Після переїзду на нові території їм доводиться одночасно вирішувати складні завдання: шукати житло та роботу, а головне – вчитися не опускати руки за жодних обставин.
07 Травня, 2024 р., 13:54
Грант на власну справу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей – це безповоротна, безпроцентна державна допомога фізичним особам та фізичним особам – підприємцям, які відносяться до вказаних категорій осіб, на створення або розвиток власного бізнесу.
07 Травня, 2024 р., 13:54
Нагадаємо, що відповідно до пункту 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893, заява про надання компенсації може бути подана роботодавцем до філії обласного центру протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь