Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

29 Січня, 2024 р., 13:40
Захисники й захисниці, які мають бажання займатися підприємництвом або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, можуть отримати грант до 1 млн грн. Все про гранти для ветеранів та другого з подружжя  за посиланням http://surl.li/glaly.
29 Січня, 2024 р., 13:39
Плануєте працювати у сфері торгівлі, маркетингу та реклами? Ми пропонуємо вам навчання! Курс за напрямком «Таргетолог. Створення таргетованої реклами» допоможе вам дізнатися усе про сферу віддаленого заробітку інтернет-маркетингу.
29 Січня, 2024 р., 13:39
Чергова публікація корисних посилань та сервісів, а також роз’яснень:
29 Січня, 2024 р., 13:36
Ви працюєте і є бажання змінити своє професійне життя (змінити професію або підвищити кваліфікацію)? Державна служба зайнятості пропонує вам отримати ваучер.
29 Січня, 2024 р., 13:31
Ви працевлаштовуєте внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні?  Отримайте компенсацію витрат на оплату праці:
29 Січня, 2024 р., 13:30
Одним із важливих етапів до отримання грантів за урядовою програмою «єРобота» є співбесіда з регіональним центром зайнятості щодо пітчингу власного проєкту бізнес-плану.
29 Січня, 2024 р., 13:29
Вартість проживання здобувача освіти в період навчання за весь період проживання не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня поточного року. Це визначено пунктом 20 Порядку реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984.
22 Січня, 2024 р., 11:02
З початком вторгнення росії в Україну життя наших громадян розділилося на до та після. Багато українців набули статусу учасників бойових дій і стали потребувати особливої підтримки від держави. Як саме служба зайнятості може допомогти захисникам і членам їх родин, читайте далі.
22 Січня, 2024 р., 11:01
Які зміни відбулися на Єдиному порталі вакансій:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь