Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

07 Травня, 2024 р., 13:53
Ветерани, ветеранки та члени їхніх родин, які шукають роботу, можуть отримати нову спеціальність - соціальний працівник. 
07 Травня, 2024 р., 13:52
Ухвалено чергові рішення за урядовою програмою «Власна справа, які подавали заяви на отримання мікрогрантів у період з 25 березня по 7 квітня 2024 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди. 
07 Травня, 2024 р., 13:44
Для стимулювання українського виробника до розширення виробництва та напрямків підприємницької діяльності уряд розробляє інструменти щодо інвестування коштів у реальний сектор економіки, зокрема, шляхом створення безперешкодного доступу та залучення бізнесу до грантових програм.
07 Травня, 2024 р., 13:42
Якщо ви виробник, який має виробничі потужності в Україні, то ви вже частина нашої програми. Адже вона про те, аби підтримувати українське.
07 Травня, 2024 р., 13:41
Сьогодні держава запроваджує чимало механізмів, які б сприяли поверненню учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей до соціалізації та реалізації себе у професійній сфері. Одним із заходів є підтримка підприємницької ініціативи цих громадян шляхом надання безповоротної, безпроцентної державної допомоги на створення або розвиток власного бізнесу.
07 Травня, 2024 р., 13:40
Нагадаємо, що правові питання реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти Державної служби зайнятості врегульовані постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984.
07 Травня, 2024 р., 13:40
Сьогодні набирає обертів масштабна урядова програма «Зроблено в Україні».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь