Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

05 Квітня, 2023 р., 10:46
На початку нагадаємо, що частиною 1 статті 24 Закону України “Про зайнятість населення” визначено перелік (види) соціальних послуг у сфері зайнятості. Водночас  встановлено, що порядок надання соціальних послуг визначається Кабінетом Міністрів України.
05 Квітня, 2023 р., 10:45
Відповідно до пунктів 13 та 14 Порядку надання допомоги по частковому безробіттю, затвердженого постановою Кабінетом Міністрів України від 21 червня 2022 року № 702 (далі - Порядок), роботодавець (юридична особа або фізична особа-підприємець, який застосовує найману працю) для отримання допомоги по частковому безробіттю подає до філії обласного центру зайнятості (у тому числі через їх управління та відділи) заяву та відомості про працівників, у яких виникло право на допомогу по частковому безробіттю. Зазначені відомості подаються за формою, що є додатком 1 до Порядку.
05 Квітня, 2023 р., 10:43
Нагадаємо, що Законом України від 21 вересня 2022 року № 2622-IX до статі 20 Закону України “Про зайнятість населення” внесені зміни, які визначають, що компенсації, допомоги, інші виплати суб’єктам господарювання, передбачені Законом України “Про зайнятість населення”, надаються з урахуванням положень Закону України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання". Сума державної допомоги за цими та будь-якими іншими напрямами державної підтримки та/або допомоги (незалежно від її видів та джерел) сукупно не може перевищувати суму незначної державної допомоги, визначеної Законом України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання".
05 Квітня, 2023 р., 10:41
Відповідно до пункту 9 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, особа створює юридичну особу чи реєструється як фізична особа - підприємець протягом 30 календарних днів з дати отримання повідомлення про прийняте комісією рішення.
05 Квітня, 2023 р., 10:40
Відповідно до Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, питання надання фінансової допомоги вирішується комісією, утвореною філією обласного центру зайнятості.
05 Квітня, 2023 р., 10:38
Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. 
16 Березня, 2023 р., 13:34
Перелік документів для отримання фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї визначено пунктом 6 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397.
16 Березня, 2023 р., 13:31
Раніше у матеріалах обласного центру зайнятості, що розміщувалися під загальним хештегом  #Електронний_кадровий_клуб на сторінці у соціальній мережі Facebook, мова йшла про компенсацію роботодавцям фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема, про компенсацію за працевлаштування осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України (після їх звільнення).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь