Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

01 Лютого, 2023 р., 13:32
Традиційні підсумки року – які ж вони нетрадиційні цьогоріч.
01 Лютого, 2023 р., 13:31
Сергій Михайлович сприйняв новину про початок війни як більшість українців – зі злістю на ворога та страхом за долю рідних. Через деякий час до цих переживань додався стрес через втрату єдиного джерела існування – пенсії. Адже в березні сума пенсії була меншою, ніж зазвичай, а в квітні і травні він не отримав взагалі нічого.
01 Лютого, 2023 р., 13:30
Інколи задля вирішення правового питання необхідне живе спілкування клієнта з фахівцем системи БПД. Але що робити, якщо людина не може дістатись найближчої точки доступу через обмежені фізичні можливості?
01 Лютого, 2023 р., 13:29
Правових проблем у людей, які знаходяться поблизу районів ведення бойових дій, у так званих «сірих» зонах або на нещодавно деокупованих територіях, вистачає. В найгарячіших місцях Донецької, Запорізької та Херсонської областей правова допомога надається у партнерській співпраці Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України та системи безоплатної правової допомоги.
01 Лютого, 2023 р., 13:28
«Коли окупанти захопили наше місто Гола Пристань на Херсонщині, ми вирішили евакуюватися, щоб рятувати життя. Але солдати рф не випустили мого чоловіка з окупованої території. Тоді російські окупанти взагалі не дозволяли чоловікам виїжджати за межі міста. Я одна з трьома дітьми опинилась у Кам’янському Дніпропетровської області. Потім від своєї сестри я дізналась, що мій чоловік помер внаслідок побоїв російських катів», – розповіла пані Наталя.
01 Лютого, 2023 р., 13:27
Через бойові дії на території нашої країни, окупацію населених пунктів, примусове вивезення людей в рф багато українських родин втратили зв’язок з рідними. Ці родини потребують правової допомоги. Координаційний центр з надання правової допомоги та Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, підписали меморандум про співпрацю.  
01 Лютого, 2023 р., 13:26
Після смерті матері Оксана не могла оформити спадщину. Документи на успадковане майно залишилися в рідного дядька, який ще й намагався відсудити собі весь спадок. Допоміг відновити справедливість адвокат Юрій Сторожук, який співпрацює з системою безоплатної правової допомоги.
01 Лютого, 2023 р., 13:25
Від початку повномасштабного російського вторгнення мільйонам українців довелося покинути домівки й переселитися до більш безпечних регіонів. Облаштовуючи життя на новому місці, переселенцям доводиться вирішувати безліч різних питань, зокрема й правових. І тут на допомогу приходять фахівці системи безоплатної правової допомоги. Попри те що часто вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб потребує судового розгляду, нерідко вдається владнати ситуацію без звернення до суду, надавши безоплатну первинну правову допомогу.
01 Грудня, 2022 р., 13:38
Спокійне та щасливе життя Катерини повністю змінила війна. Її коханого Павла мобілізували в перший тиждень від початку повномасштабного вторгнення. І відтоді вона жила від однієї звістки до наступної. Через деякий час дівчина дізналася про свою вагітність. Молоді люди надзвичайно зраділи та вирішили якнайшвидше одружитися.
01 Грудня, 2022 р., 13:37
З 2015 року в Україні працює контактний центр системи надання безоплатної правової допомоги. За сім років на номер 0 800 213 103 надійшло 2,4 млн дзвінків, надано 1,4 млн правових консультацій.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь