Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

27 Вересня, 2022 р., 14:54
Дитина може опинитися у контакті або у конфлікті з законом і потребувати захисту та/або представництва її інтересів у суді, перед іншими особами, державними органами, в т.ч. органами досудового розслідування.
27 Вересня, 2022 р., 14:53
У разі нагальної потреби в коштах можна швидко оформити мікрокредит, але потрібно бути уважним та враховувати всі переваги та недоліки такого виду кредиту.
27 Вересня, 2022 р., 14:52
Наші славні ЗСУ упродовж останніх днів звільнили чимало українських міст та сіл. Народ радісно зустрічає рідну армію, а колаборанти швидко тікають у бік рф, оскільки розуміють, що з поверненням української влади на тимчасово захоплені рф території їм буде надана адекватна оцінка їхній діяльності. Правоохоронні органи проводять заходи щодо виявлення та встановлення колаборантів на деокупованих територіях, колаборантів буде притягнуто до відповідальності.
27 Вересня, 2022 р., 14:51
З початку широкомасштабної війни рф проти України внаслідок обстрілів міст і сіл у різних областях щоденно піддаються руйнуванню житлові будинки та інфраструктура. Усе це варто фіксувати належним чином, аби у майбутньому отримати від країни-агресорки справедливі компенсації.
27 Вересня, 2022 р., 14:50
Оголошено конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, в 15-ти областях України. Це Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Львівська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області.
27 Вересня, 2022 р., 14:48
Я ВПО, маю інвалідність. Мій чоловік залишився на окупованій території, не виходить на зв’язок вже більше місяця. Чи можу я оформити пенсію по втраті годувальника як член сім’ї зниклого безвісти під час воєнного стану?
27 Вересня, 2022 р., 14:47
Зверніться до контактного центру системи надання безоплатної правової допомоги.
01 Серпня, 2022 р., 11:12
8 березня в Маріуполі Ольга народила доньку, а 9 березня російська армія зруйнувала пологовий будинок — усі документи та паперовий архів щодо породіль та дітей було знищено.
01 Серпня, 2022 р., 11:11
Багато українців вимушені виїжджати із зони бойових дій чи з окупації через інші тимчасово окуповані території або росію, щоб дістатися безпечного місця.
01 Серпня, 2022 р., 11:10
З початку повномасштабного військового вторгнення російської федерації на територію нашої держави введено воєнний стан. Дія такого правового режиму в державі передбачає можливість обмеження деяких прав громадян, зокрема, гарантоване законодавством право власності, шляхом примусового відчуження та вилучення майна у його власників для потреб держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь