Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

27 Вересня, 2022 р., 15:05
Перед тим, як оформлювати споживчий кредит, порівняйте пропозиції різних фінансових установ та оберіть для себе найкращий варіант.
27 Вересня, 2022 р., 15:04
Зовсім скоро 1 вересня. Початок 2022-2023 навчального року для багатьох українців пройде не так, як зазвичай. Мільйони українців були вимушені виїхати у більш безпечні місця, отримали статус внутрішньо переміщених осіб. Хтось віддає дитину у перший клас, чиїсь син та донька продовжують  навчання у своїй школі, а комусь доводиться переводити дітей до школи за новим місцем проживання. Як вимушеним переселенцям влаштувати дітей до навчального закладу – з цим питанням розбирались фахівці системи надання безоплатної правової допомоги. До вашої уваги декілька алгоритмів дій.
27 Вересня, 2022 р., 15:03
Захисники та захисниці України, члени їх сімей потребують правової допомоги з різних питань – від тих, що пов’язані з військовою службою до сімейних. Кількість звернень від цієї категорії громадян до системи надання безоплатної правової допомоги збільшується. Утім, юристи системи БПД не чекають, поки люди звернуться до них, а самі організовують виїзні консультування військовослужбовців, ветеранів війни та членів їхніх сімей, поширюють інформацію про систему БПД серед цієї категорії осіб.
27 Вересня, 2022 р., 15:01
Багато родин з дітками були вимушені поїхати з власних домівок у пошуках безпеки. На новому місці батькам треба працювати, і постає питання: “Куди діти дітей?” На жаль, через безпекові питання заклади дошкільної освіти зараз не працюють. Але якщо бути оптимістами, то все одно варто подбати про те, щоб на майбутнє записатися до дитячого садочка.
27 Вересня, 2022 р., 15:00
До Новоархангельського бюро правової допомоги звернувся колишній військовослужбовець, який залишився без одноразової грошової допомоги при звільненні із військової служби. Військовослужбовець розповів, що при звільненні з військової служби з ним не був проведений повний розрахунок, а саме - йому не була виплачена одноразова грошова допомога в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення за кожен повний календарний рік служби за наявності вислуги 10 років і більше.
27 Вересня, 2022 р., 14:59
Військовослужбовці мають право на відпустки. Однак у разі запровадження правового режиму воєнного стану це право суттєво обмежується. Яким чином відбувається надання відпусток військовослужбовцям у теперішніх умовах?
27 Вересня, 2022 р., 14:58
Пiд чac дiджиталiзaцiї cуcпiльcтвa вaжкo уявити нaш cвiт бeз тaкoї прoфeciї як блoгeр. Блoгeр зaвдяки cвoєму кoнтeнту мoжe впливaти нa cвiдoмicть як oкрeмoї вiкoвoї групи, тaк i cуcпiльcтвa в цiлoму. Блoгeр мoжe здiйcнити гaрну рeклaму продукції, збiльшити кiлькicть пiдпиcникiв cтoрiнки, здiйcнити рoзiгрaш пoдaрунків мiж пiдпиcникaми, зiбрaти кoшти нa дoбрoчиннicть тoщo.
27 Вересня, 2022 р., 14:57
Понад 200 тисяч звернень за правовою допомогою, з них більш ніж 15 тисяч за вторинкою – такі результати мають бюро правової допомоги Кіровоградської та Миколаївської областей за шість років свої роботи. Про це повідомили під час онлайн-зустрічі, що відбулась у прямому ефірі на сторінці Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях.
27 Вересня, 2022 р., 14:56
Військовослужбовці користуються усіма правами і свободами людини та громадянина, гарантіями цих прав і свобод, закріпленими в Конституції України та законах України, з урахуванням певних особливостей. Ніхто не вправі обмежувати військовослужбовців та членів їх сімей у правах і свободах, визначених законодавством України (стаття 2 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» (далі ? Закон).
27 Вересня, 2022 р., 14:55
Дo членів сім’ї військoвoслужбoвця нaлежaть йoгo (її) дружинa (чoлoвік), їхні діти і бaтьки. Діти є членaми сім’ї незaлежнo від тoгo, чи є це діти будь-кoгo з пoдружжя, спільні aбo усинoвлені, нaрoджені в шлюбі aбo пoзaшлюбні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь