Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

01 Грудня, 2022 р., 13:30
Доволі часто люди при оформленні документів (паспорта, трудової книжки, посвідчення), не звертають уваги на правильність написання своїх персональних даних – прізвища, імені, по батькові або дати народження. А деякі, навіть виявивши ці помилки, забирають документ не вказуючи на помилку людині, яка оформляла чи виписувала цей документ, вважаючи що в цьому нічого страшного немає, ну подумаєш, одна літера чи цифра записана помилково. Коли настає час оформлення спадщини, чи оформлення на пенсію - ця неуважність завдає клопоту.
01 Грудня, 2022 р., 13:29
Після початку російського вторгнення через величезний потік внутрішньо переміщених осіб із регіонів, де ведуться бойові дії, та тимчасово окупованих територій виникла гостра потреба у правових консультаціях у місцях, куди цілодобово прибували евакуаційні потяги та автобуси.
01 Грудня, 2022 р., 13:28
Що робити, якщо у вас виникли юридичні запитання?
01 Грудня, 2022 р., 13:27
Киянка Наталія раніше працювала у банківській сфері. Жінка розуміла всі зобов’язання, які накладає отримання кредиту та наслідки несвоєчасного його погашення. А відтак – була впевнена, що зможе вчасно повернути банку гроші, які хотіла взяти для придбання квартири.
01 Грудня, 2022 р., 13:25
Спадкування - це перехід прав та обов'язків від фізичної особи, яка померла, до інших осіб. До складу спадщини входять усі права та обов'язки, що належали спадкодавцеві на момент відкриття спадщини і не припинилися внаслідок його смерті. Право власності на земельну ділянку в порядку спадкування переходить на загальних підставах із збереженням її цільового призначення.
27 Вересня, 2022 р., 15:05
Перед тим, як оформлювати споживчий кредит, порівняйте пропозиції різних фінансових установ та оберіть для себе найкращий варіант.
27 Вересня, 2022 р., 15:04
Зовсім скоро 1 вересня. Початок 2022-2023 навчального року для багатьох українців пройде не так, як зазвичай. Мільйони українців були вимушені виїхати у більш безпечні місця, отримали статус внутрішньо переміщених осіб. Хтось віддає дитину у перший клас, чиїсь син та донька продовжують  навчання у своїй школі, а комусь доводиться переводити дітей до школи за новим місцем проживання. Як вимушеним переселенцям влаштувати дітей до навчального закладу – з цим питанням розбирались фахівці системи надання безоплатної правової допомоги. До вашої уваги декілька алгоритмів дій.
27 Вересня, 2022 р., 15:03
Захисники та захисниці України, члени їх сімей потребують правової допомоги з різних питань – від тих, що пов’язані з військовою службою до сімейних. Кількість звернень від цієї категорії громадян до системи надання безоплатної правової допомоги збільшується. Утім, юристи системи БПД не чекають, поки люди звернуться до них, а самі організовують виїзні консультування військовослужбовців, ветеранів війни та членів їхніх сімей, поширюють інформацію про систему БПД серед цієї категорії осіб.
27 Вересня, 2022 р., 15:01
Багато родин з дітками були вимушені поїхати з власних домівок у пошуках безпеки. На новому місці батькам треба працювати, і постає питання: “Куди діти дітей?” На жаль, через безпекові питання заклади дошкільної освіти зараз не працюють. Але якщо бути оптимістами, то все одно варто подбати про те, щоб на майбутнє записатися до дитячого садочка.
27 Вересня, 2022 р., 15:00
До Новоархангельського бюро правової допомоги звернувся колишній військовослужбовець, який залишився без одноразової грошової допомоги при звільненні із військової служби. Військовослужбовець розповів, що при звільненні з військової служби з ним не був проведений повний розрахунок, а саме - йому не була виплачена одноразова грошова допомога в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення за кожен повний календарний рік служби за наявності вислуги 10 років і більше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь