Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

27 Вересня, 2022 р., 14:48
Я ВПО, маю інвалідність. Мій чоловік залишився на окупованій території, не виходить на зв’язок вже більше місяця. Чи можу я оформити пенсію по втраті годувальника як член сім’ї зниклого безвісти під час воєнного стану?
27 Вересня, 2022 р., 14:47
Зверніться до контактного центру системи надання безоплатної правової допомоги.
01 Серпня, 2022 р., 11:12
8 березня в Маріуполі Ольга народила доньку, а 9 березня російська армія зруйнувала пологовий будинок — усі документи та паперовий архів щодо породіль та дітей було знищено.
01 Серпня, 2022 р., 11:11
Багато українців вимушені виїжджати із зони бойових дій чи з окупації через інші тимчасово окуповані території або росію, щоб дістатися безпечного місця.
01 Серпня, 2022 р., 11:10
З початку повномасштабного військового вторгнення російської федерації на територію нашої держави введено воєнний стан. Дія такого правового режиму в державі передбачає можливість обмеження деяких прав громадян, зокрема, гарантоване законодавством право власності, шляхом примусового відчуження та вилучення майна у його власників для потреб держави.
01 Серпня, 2022 р., 11:09
Україна бореться. Україна вірить у ЗСУ і чекає на повернення живими і здоровими усіх, хто захищає незалежність і саме існування країни і нації.
01 Серпня, 2022 р., 11:09
Через війну ви покинули свій дім? Постраждали від дій агресора?
01 Серпня, 2022 р., 11:08
Нещодавно у громадян, які прихистили переселенців, з’явилася можливість отримати компенсацію за житлово-комунальні послуги. З метою їх підтримки Уряд розширив дію чинної програми компенсації. Тепер виплату в розмірі 14,77 грн щодня на кожну особу зможуть отримати власники житла, що приймають у себе вимушених переселенців.
01 Серпня, 2022 р., 11:07
Дедалі більше українців надають перевагу отриманню правових консультацій та роз’яснень телефоном або через онлайн-сервіси системи з надання безоплатної правової допомоги. Враховуючи зростання попиту саме на телефонні консультації, постало питання – як далі розвивати єдиний контактний центр системи БПД.
01 Серпня, 2022 р., 11:06
Жорстока й брудна війна росії проти України руйнує не лише життя та долі наших громадян, а й завдає значної шкоди вітчизняному бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь