Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

01 Серпня, 2022 р., 11:09
Україна бореться. Україна вірить у ЗСУ і чекає на повернення живими і здоровими усіх, хто захищає незалежність і саме існування країни і нації.
01 Серпня, 2022 р., 11:09
Через війну ви покинули свій дім? Постраждали від дій агресора?
01 Серпня, 2022 р., 11:08
Нещодавно у громадян, які прихистили переселенців, з’явилася можливість отримати компенсацію за житлово-комунальні послуги. З метою їх підтримки Уряд розширив дію чинної програми компенсації. Тепер виплату в розмірі 14,77 грн щодня на кожну особу зможуть отримати власники житла, що приймають у себе вимушених переселенців.
01 Серпня, 2022 р., 11:07
Дедалі більше українців надають перевагу отриманню правових консультацій та роз’яснень телефоном або через онлайн-сервіси системи з надання безоплатної правової допомоги. Враховуючи зростання попиту саме на телефонні консультації, постало питання – як далі розвивати єдиний контактний центр системи БПД.
01 Серпня, 2022 р., 11:06
Жорстока й брудна війна росії проти України руйнує не лише життя та долі наших громадян, а й завдає значної шкоди вітчизняному бізнесу.
01 Серпня, 2022 р., 11:05
Спеціалісти, які увійдуть до Реєстру психологів, допомагатимуть правоохоронним органам ефективно розслідувати злочини проти дітей, а також — суду під час здійснення судового розгляду за участі дитини. Їхня мета — зробити процес менш травмувальним для дитини, максимально ефективним, щоб голос дитини почули, її права були захищеними й винних притягнули до відповідальності.
01 Серпня, 2022 р., 11:04
На територіях України, які перебувають в тимчасовій окупації, залишилося багато патріотично налаштованих громадян, які впевнені у нашій Перемозі і щодня чекають на звільнення своєї землі. Водночас, не маючи можливості виїхати на підконтрольну Україні територію, вони змушені виживати самі і турбуватися про безпеку своїх дітей.
01 Серпня, 2022 р., 11:03
Питання трудових відносин під час війни стало одним з найактуальніших правових проблем — багато українців були змушені тікати у безпечніші регіони, покидаючи свої домівки і робочі місця.
01 Серпня, 2022 р., 11:02
Маленька Ярослава втратила свого батька через розв’язану росією війну. Він загинув у боях на Донеччині. Але коли мати дівчинки звернулася за отриманням допомоги малолітній дитині, батько якої загинув, захищаючи нашу Батьківщину, отримала відмову. У свідоцтві про народження Ярослави відомості про батька були зазначені зі слів матері.
01 Серпня, 2022 р., 11:01
Як знайти найближче до вас бюро правової допомоги

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь