Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2022 р., 14:24
День автомобіліста і дорожника встановлений Указом Президента України від 1993 року. Це професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства відзначається щорічно в останню неділю жовтня. В 2022 році День автомобіліста та дорожника припадає на 30 жовтня.
28 Жовтня, 2022 р., 14:03
28 жовтня Україна відзначає 78-му річницю вигнання нацистських окупантів із України. З цієї нагоди працівники виконавчого комітету селищної ради на чолі з селищним головою Миколою Паранчевським, представники ветеранської організації Вільшанської громади спільно з її очільницею Валентиною Тодоровою вшанували полеглих, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів, покладанням квітів та хвилиною мовчання. Також керівництвом громади відвідано місця поховання загиблих Героїв російсько-української війни у селищі Вільшанка та селі Калмазове.
28 Жовтня, 2022 р., 14:02
З нагоди Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників у Вільшанській селищній Публічній бібліотеці імені Лідії Горячко представлено тематичні виставки «Не згасити пам`яті вогонь» та «Реквієм тим, чиє життя обірвала війна».
28 Жовтня, 2022 р., 09:43
Це свято встановлене відповідно до Указу Президента України № 836 від 20 жовтня 2009 року «з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні».
27 Жовтня, 2022 р., 13:38
За сприяння команди Олександра Володимировича Горбунова, Управління Кропивницької єпархії Православної Церкви України, від міжнародної православної благодійної організації  International Orthodox Christian Charities (IOCC)  Вільшанська громада отримала новий холодильник та пральну машину для двох Центрів компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у селищі Вільшанка для забезпечення їх комфортного перебування.
27 Жовтня, 2022 р., 11:29
У четвер, 27 жовтня, у сільському будинку культури с. Березова Балка під звучання державного гімну відбулося вручення державної нагороди матері військовослужбовця, молодшого сержанта Байла Яна Олексійовича. Відповідно до Указу Президента України від 28.02.2022 року № 79 «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня Яна нагороджено ще за його життя в перші дні повномасштабної війни росії проти України. Ян перший, хто отримав відзнаку державного рівня із числа військових у нашій Вільшанській громаді.
26 Жовтня, 2022 р., 15:25
Сьогодні скорботний день для с. Бузникувате та для Вільшанщини. До місця свого останнього спочинку бузникуватці, керівництво та небайдужі жителі громади проводжали земляка, Героя, молодшого сержанта Тирсенка Сергія Олексійовича.
25 Жовтня, 2022 р., 18:00
Вільшанська селищна рада закликає всіх сьогодні, 25.10.2022 року приблизно о 19.30 годині, гідно вшанувати пам`ять загиблого Героя, земляка, захисника Сергія ТИРСЕНКА, організувавши коридор шани у смт Вільшанка від кільця по вул. М.Лагонди до магазину Файно Маркет.
25 Жовтня, 2022 р., 14:34
Церемонія поховання військовослужбовця, захисника України Тирсенка Сергія Олексійовича відбудеться 26 жовтня 2022 року об 11.00 за адресою: вул. Молодіжна, 24, с. Бузникувате (будинок матері).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь